ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν, με ''στυλ και ασφάλεια''!!!

01:16 - 22 Δεκ 2008
Διαβάζοντας τις προάλλες για τη νέα ενημερωτική καμπάνια με θέμα το Αλκοόλ και Οδήγηση, από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ''Πάνος Μυλωνάς'', το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, και της εταιρίας Diageo Hellas, με την υπογραφή του Johnnie Walker και την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, δεν μπόρεσα να μην θυμηθώ τον τίτλο της προωθητικής ενέργειας που είχα δημιουργήσει και υλοποιήσει για το ίδιο προϊόν το 1991, όταν είχα την τύχη να χειρίζομαι το λογαριασμό προώθησης του προϊόντος.

Ο τίτλος, ήταν για να θυμηθούν οι παλιοί καλοί συνάδελφοι και να μάθουν οι νέοι, «Limousine Nights» με το Johnnie Walker.

Το θέμα όμως δεν είναι η λιμουζίνα, αλλά η αξιέπαινη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία των παραπάνω παραγόντων και του Johnnie Walker, τις ήμερες των εορτών, όπου κάθε χρόνο θρηνούμε δεκάδες θύματα στους δρόμους της Αθήνας αλλά και όλης της χώρας, λόγω της ανεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ από ορισμένους συνανθρώπους μας.

Αυτό, το θλιβερό γεγονός, στοχεύει να ελαχιστοποίηση με την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης το προϊόν, με θέμα Αλκοόλ και Οδήγηση, ενισχύοντας και συγχρόνως δημιουργώντας μια θετική εμπειρία στους καταναλωτές με προτάσεις για την ασφαλή επιστροφή τους μετά από κάθε γιορτινή έξοδο. Μέσω του διαγωνισμού που φιλοξενείται στο διαδικτυακό τόπο www.dontdrinkanddrive.gr, το κοινό καλείται να στείλει email στους φίλους του μέσω του site με link η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Όσοι περισσότεροι φίλοι τους ανταποκριθούν στην πρόσκληση, επισκεπτόμενοι το site, τόσο πιο κοντά στη νίκη φτάνει ο αρχικός αποστολέας. Οι τρεις πρώτοι κερδίζουν ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με μια μαύρη λιμουζίνα, η οποία θα τους μεταφέρει σε οποιαδήποτε μέρη επιθυμούν και στο τέλος της βραδιάς θα τους επιστρέψει σπίτι τους.

Μια εξαιρετική, δημιουργική αλλά και Ασφαλή πρόταση, η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία της εταιρίας Diageo, στα πλαίσια τηςεταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με υπεύθυνο μάνατζμεντ, αναλαμβάνοντας τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες, ειδικά για το σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα της ανεύθυνης κατανάλωσης, είναι καλοδεχούμενες και αξίζουν συγχαρητήρια.

Απολαύστε λοιπόν υπεύθυνατο ρεβεγιόν σας, with the compliments of Johnnie Walker!!!

Πάνος Τσαγκαράκης

[email protected]

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.