ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 10 καλύτερα smartphones στον κόσμο!

08:38 - 11 Νοε 2013
Αν είστε από τους τυχερούς που μπορούν να χαρίσουν στον εαυτό τους ή στους αγαπημένους τους ένα καλό δώρο, ένα καινούργιο smartphone είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή, αφού είναι ταυτόχρονα χρήσιμο και διασκεδαστικό. Και για να μη ψάχνετε πολύ σας παραθέτουμε τη λίστα με τις 10 καλύτερες συσκευές στον κόσμο, ξεκινώντας από το τελευταίο. Ας σημειωθεί πως η λίστα αυτή καταρτίσθηκε από το Business Insider, το οποίο έλαβε υπόψη του μια σειρά από παράγοντες που συμπεριελάμβαναν τον σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά του λογισμικού και της συσκευής, το περιεχόμενο, την τιμή, κ.λπ.:

10. The BlackBerry Z10

Παρότι δεν έχει την ανάλογη απήχηση στους καταναλωτές, το BlackBerry Z10 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο.

Η συσκευή αυτή είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10, το οποίο είναι αρκετά καλό, αλλά αυτά που προσφέρει δεν ξεπερνούν αυτά που μπορούν να κάνουν τα iPhone και Android τηλέφωνα. Επίσης, αν σας αρέσει να έχετε τις τελευταίες και μεγαλύτερης δυνατότητας εφαρμογές τότε αυτό το τηλέφωνο δεν είναι κατάλληλο για σας, δεδομένου ότι οι επιλογές του σε apps είναι μάλλον φτωχές.

black1

9.  BlackBerry Q10

Αν πρέπει οπωσδήποτε να έχετε ένα τηλέφωνο με πληκτρολόγιο, το BlackBerry Q10 είναι η καλύτερη (και μάλλον η μόνη) επιλογή σας.

Όπως και το Z10, έτσι και το Q10 διαθέτει το νέο λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10. Το τηλέφωνο είναι ιδανικό για όσους θέλουν παλιομοδίτικη εμφάνιση και αίσθηση στο τηλέφωνό τους. Ωστόσο, ο μόνος πραγματικός λόγος για να αγοράσετε αυτό το smartphone είναι το πληκτρολόγιο, διαφορετικά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.

BLBQ10

8. Nokia Lumia 1020

Για τους περισσότερους αυτό το Nokia, είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας. Το Lumia 1020, διαθέτει την καλύτερη κάμερα από οποιοδήποτε άλλο smartphone. Αν οι φωτογραφίες έχουν μεγάλη σημασία για σας ή για τη δουλειά σας, τότε αυτό είναι το πρώτο τηλέφωνο που πρέπει να εξετάσετε.

Αλλά υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα. Το Lumia 1020 είναι πολύ παχύ και βαρύ σε σχέση με τα περισσότερα smartphones, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για τη «φανταχτερή» φωτογραφική μηχανή του και ακόμα, έχει ένα εξόγκωμα στο πίσω μέρος. Επίσης, πρόκειται για ένα τηλέφωνο Windows, το οποίο δεν έχει την ίδια ισχυρή επιλογή εφαρμογών (apps), όπως τα iPhone ή τα Android.

Nokia-Lumia-1020-2ad

7. Nokia Lumia 925

Το Lumia 925 της Nokia, είναι το καλύτερο τηλέφωνο Windows που μπορείτε να αγοράσετε. Είναι το πιο ελκυστικό από τις συσκευές Lumia της Nokia και περιλαμβάνει μια πραγματικά καλή φωτογραφική μηχανή. Αν σας ενδιαφέρουν τα Windows phones, αυτό είναι το πρώτο smartphone που πρέπει να εξετάσετε.

Lumia-925-benefit-6a-1500x1500-jpg

6. LG Optimus G Pro

Το Optimus G Pro της LG είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας και θεωρείται “phablet” μια νέα κατηγορία δηλαδή που συνδυάζει smartphone και tamplet. Αυτό το smartphone έχει πραγματικά μια οθόνη τόσο μεγάλη ώστε να μοιάζει σχεδόν με tablet, αφού το Optimus G Pro διαθέτει οθόνη 5.5-ιντσών, που μπορεί να παίξει βίντεο Full HD 1080p. Αν σας αρέσουν οι μεγάλες οθόνες, αυτή είναι πράγματι μια σπουδαία συσκευή.

lg-optimus-g-pro-black

5. LG G2

Το G2 είναι το νεότερο smartphone της LG. Έχει μια πανέμορφη οθόνη 5-ιντσών και μία από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android. Αλλά έχει  ένα περίεργο τέχνασμα στο σχεδιασμό του: τα κουμπιά on και έντασης βρίσκονται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, καθιστώντας το αρχικά λίγο δύσκολο στη χρήση του.

LG2

4. Samsung Galaxy Note 3

Η Samsung διέδωσε τη “phablet" κατηγορία με το Galaxy Note πριν από δύο χρόνια. Τώρα η συσκευή αυτή πέρασε στην τρίτη της γενιά με το Galaxy Note 3.

Αυτή η συσκευή έχει μεγαλύτερη οθόνη, 5,7 ίντσες, αλλά το σώμα της είναι πραγματικά λεπτότερο και ελαφρύτερο από το μοντέλο του περασμένου έτους. Επίσης, πωλείται με μια ειδική γραφίδα που ονομάζεται Pen S για σημειώσεις.

SAM NOTE 3

3. iPhone 5C

Το iPhone 5Cείναι ένα από τα δύο νέα iPhones της Apple. Αντικαθιστά το iPhone 5 στη γκάμα τωνsmartphones της Apple, αλλά οι περισσότερες προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια. Η μόνη διαφορά είναι ότι το iPhone 5C είναι κατασκευασμένο από πλαστικό σε πέντε χρωματικές επιλογές: μπλε, ροζ, πράσινο, κίτρινο και λευκό.

iphone-5c

2. Samsung Galaxy S4

Το τηλέφωνο S4, είναι η ναυαρχίδα της Samsung Galaxy. Είναι δε μια από τις πιο διαφημισμένες συσκευές του έτους. Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο, που ορισμένοι θα το έβρισκαν υπερβολικό. Αυτό συμβαίνει γιατί το S4 της Samsung έχει πολλά θορυβώδη και πολύπλοκα χαρακτηριστικά, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Καλύπτεται επίσης από φθηνό πλαστικό, το οποίο θα μπορούσε να απωθήσει ορισμένους καταναλωτές. 

SAM4

1. Samsung Galaxy S4 Google Edition

Η Samsung και η Google συνεργάστηκαν για να προσφέρουν μια ειδική έκδοση του Galaxy S4. Το "Google Edition" βγάζει όλα τα extras από το λογισμικό της Samsung και αντί αυτών διαθέτει μια "καθαρή" έκδοση του Android, κατ 'ευθείαν από τη Google.

Η βασική έκδοση του Android είναι μια από τις καλύτερες και είναι υπέροχο να τη βλέπουμε να λειτουργεί στο ισχυρό hardware της Samsung!

Samsung-Galaxy-S4-Google-Edition

Τελευταία τροποποίηση στις 13:51 - 13 Μαρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.