ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο...κύβος ερρίφθη για τον Νάσο Ηλιόπουλο στον δήμο Αθηναίων

14:07 - 19 Δεκ 2018 | Αυτοδιοίκηση
ΣΥΡΙΖΑ: Ο...κύβος ερρίφθη για τον Νάσο Ηλιόπουλο στον δήμο Αθηναίων
Η υποψηφιότητα για το δήμο Αθηναίων πονοκεφάλιασε ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ, που καθυστέρησε σημαντικά να πάρει την οριστική του απόφαση για το σε ποιον θα δώσει το χρίσμα. Το όνομα του Νάσου Ηλιόπουλου ακουγόταν έντονα την τελευταία περίοδο και φαίνεται πως τελικά θα είναι αυτός που θα δώσει τη μάχη της Αθήνας για το κυβερνών κόμμα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την Παρασκευή συνεδριάζει η δημοτική παράταξη του κόμματος “Ανοιχτή Πόλη” προκειμένου να εισηγηθεί την υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας.
Η υποψηφιότητα ίσως καταφέρει να συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, καθότι είναι μία επιλογή με καθαρά κομματικά χαρακτηριστικά, όπως άλλωστε κινήθηκε και για την Θεσσαλονίκη με την Κατερίνα Νοτοπούλου και στον Πειραιά με τον Νίκο Μπελαβίλα.
Ο κ. Ηλιόπουλος είναι 35 χρονών, έχει σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο. Έχει διατελέσει γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. Έιχε πέρασει από τη θέση του ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Βασικοί του αντίπαλοι στο δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης με την υποστήριξη της ΝΔ και ο Παύλος Γερουλάνος με την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ.
Τελευταία τροποποίηση στις 14:11 - 19 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.