ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Ηλιόπουλος και επίσημα για το δήμο Αθηναίων

21:13 - 21 Δεκ 2018 | Αυτοδιοίκηση
ΣΥΡΙΖΑ: Ηλιόπουλος και επίσημα για το δήμο Αθηναίων
Ο Νάσος Ηλιόπουλος πήρε και επίσημα την Παρασκευή το χρίσμα για να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ "Ανοιχτή Πόλη" συνεδρίασε την Παρασκευή και ενέκρινε την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε: «Όλα τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει μάθει σε δημοτικές αρχές που ήταν πάρα πολύ κοντά στο κεντρικό πολιτικό σύστημα και την ίδια στιγμή πάρα πολύ μακριά από τις γειτονιές της Αθήνας. Η Αθήνα είναι μια πόλη που βλέπει κάποιος ξεκάθαρα το αποτύπωμα της κρίσης, βλέπει ξεκάθαρα την έκρηξη των πολιτικών ανισοτήτων και την ίδια στιγμή μία πόλη στην οποία οι δημοτικές αρχές είχαν παραδοθεί στην αυστηρή μνημονιακή πειθαρχεία και είχαν εγκαταλείψει την κοινωνική πολιτική».

«Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα ασχοληθεί με όλα αυτά που μπορεί να φαίνονται μικρά όπως η αναβάθμιση των ελεύθερων χώρων, το πράσινο και η καθαριότητα αλλά που είναι όροι αξιοπρέπειας για χιλιάδες πολίτες της πόλης. Μια δημοτική αρχή που θα υπερασπιστεί το δικαίωμα στην κατοικία των ανθρώπων της και δεν θα την αφήσει να γίνει μια πόλη real estate και rbnb. Ταυτόχρονα χρειαζόμαστε μια δημοτική αρχή που θα υπερασπιστεί την Δημοκρατία στην πόλη. Θα γίνει ασπίδα σ την άνοδο της ακροδεξιάς και των νεοναζί. Δεν θα συνομιλεί με την δική τους πολιτική ατζέντα», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.