ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με έργα €11.6 εκατ. κλείνει το 2018 η Περ.Στερεάς Ελλάδας

16:22 - 28 Δεκ 2018 | Αυτοδιοίκηση
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ενημέρωσε σήμερα Παρασκευή για την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, έργων προϋπολογισμού 11.626.707,31 ευρώ για την αναβάθμιση υποδομών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα έργα περιλαμβάνουν από την ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων, έως την κατασκευή νέων αιθουσών και χώρων πολλαπλών χρήσεων και προστίθενται στον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων σε όλη την Στερεά Ελλάδα. Σημειώνεται ότι για την υλοποίηση του σχεδιασμού, και το 2017, εντάχθηκαν έργα προϋπολογισμού περίπου 8,5 εκατ. ευρώ.

"Η μεγαλύτερη επένδυση, όχι μόνο για μία Περιφέρεια, αλλά για κάθε χώρα, είναι αυτή που αναβαθμίζει την εκπαίδευση. Είναι επένδυση ουσίας και προσμονής πραγματικού οφέλους για την κοινωνία. Κλείνουμε τη χρονιά πιστοί στην ίδια φιλοσοφία που έχουμε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε. Να δημιουργούμε εμείς τις συνθήκες ανάπτυξης της οικονομίας, της εργασίας, του πολιτισμού, της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης και να μην περιμένουμε να μας έρθει από τον ουρανό", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.