ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερουλάνος: Υποχρέωσή μας να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής στο Μεταξουργείο

14:35 - 21 Ιαν 2019 | Αυτοδιοίκηση
Γερουλάνος: Υποχρέωσή μας να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής στο Μεταξουργείο
Διάλογο με τους κατοίκους της περιοχής του Μεταξουργείου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος στο πλαίσιο επίσκεψής του στην περιοχή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ξεναγήθηκε στην περιοχή από την  γκαλερίστρια Ρεβέκκα Καμχή, συζητώντας για την εικόνα εγκατάλειψης ιστορικών κτιρίων της περιοχής.

 

Ο Παύλος Γερουλάνος συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι του μετέφεραν την ανησυχία τους για την αύξηση της χρήσης ναρκωτικών στους δρόμους της γειτονιάς τους, που όπως είπαν ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων της περιοχής «Κάτι πρέπει να γίνει, κοιτάξτε γύρω σας, κάνουν χρήση μπροστά μας, φοβάμαι να περάσω από την Ιάσωνος και μένω στην γωνία. Δεν θέλω να αφήσω το σπίτι μου, ζω 28 χρόνια στο Μεταξουργείο», είπαν μεταξύ άλλων, στον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων.

 

Ο κ. Γερουλάνος, συνομιλώντας και με άλλους κατοίκους της περιοχής, δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι «Είναι υποχρέωσή μας να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων στο Μεταξουργείο, ενώ έχουμε παράλληλη υποχρέωση να βοηθήσουμε τους χρήστες, δημιουργώντας χώρους ελεγχόμενης χρήσης άμεσα».

 

Περπατώντας στους δρόμους του Μεταξουργείου, ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε και το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας στην Αρίστωνος, όπου συναντήθηκε με τους μικρούς μαθητές κι αφού είχε την ευκαιρία και τη χαρά να μιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά, τους υποσχέθηκε ότι στην επόμενη τους συνάντηση θα έχει μαζί του και τις κόρες του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.