ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανστρατιά για τον Βαγγέλη Τσαμήτα στην κοπή βασιλόπιτας της ΝΔ

16:29 - 11 Φεβ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Πανστρατιά για τον Βαγγέλη Τσαμήτα στην κοπή βασιλόπιτας της ΝΔ
Εκατοντάδες Αλιμιώτες, υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν δυναμικό παρών στην κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας Αλίμου σε μια εκδήλωση που μετατράπηκε σε πανστρατιά για τον υποψήφιο δήμαρχο Αλίμου, Βαγγέλη Τσαμήτα.

Στην κατάμεστη αίθουσα, πεποίθηση όλων ήταν ο κοινός αγώνας για τις απανωτές εκλογικές μάχες που έρχονται το 2019 με στόχο την ανάδειξη της ΝΔ σε αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και μια τοπική αυτοδιοίκηση με ισχυρά γαλάζια στελέχη.

 

IMG 3304

 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Αλίμου, Μανώλης Μιχαλέτος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, διάβασε την επιστολή του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη και τόνισε ότι «στον Άλιμο ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι ο Βαγγέλης Τσαμήτας».

 

IMG 3294

 

Η παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη προκάλεσε έκπληξη και ενθουσιασμό στους προσκεκλημένους τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη αλλαγής κυβέρνησης ώστε να μπει η χώρα σε τροχιά κανονικότητας και οι δήμοι να αποτελέσουν τους μοχλούς για την ανάπτυξη της χώρας μας.

 

Όλοι οι βουλευτές μίλησαν για την πολιτική αστάθεια και την ανασφάλεια  που βιώνει ο τόπος στα κρίσιμα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά θέματα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου, Βαγγέλης Τσαμήτας επεσήμανε τα μεγάλα στοιχήματα που χάθηκαν με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής και κάλεσε τους πάντες να συστρατευθούν στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Άλιμο γιατί όπως τόνισε και «Αξίζουμε Καλύτερα και Μπορούμε Καλύτερα».

 

Κορυφαίοι βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ παρέστησαν στην εκδήλωση και δήλωσαν σε όλους τους τόνους την στήριξη τους στον Βαγγέλη Τσαμήτα. Καλή δύναμη στον αγώνα του ευχήθηκαν ο Νίκος Δένδιας, η Άννα Καραμανλή, η Σοφία Βούλτεψη, ο Χάρης Θεοχάρης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Τάσος Γαιτάνης, ο Βασίλης Σπανάκης, ο Γιάννης Καλλιάνος, η Κορίνα Δαμουλιάνου, η Ιωάννα Γκελεστάθη, η Ντόρα Πάλλη και ο Νίκος Κωστόπουλος που αν και κατεβαίνει υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα ήρθε για να ευχηθεί.

 

IMG 3301

 

Παρευρέθησαν επίσης:

 

Ο Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ, Αλέξανδρος Σπύρου, ο Αντιπρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ, Παναγιώτης Πιερράκος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος

 

Ο Επικεφαλής της Παράταξης «Άλιμος όλοι Μαζί», Νίκος Τσαμπαρλής, oι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σάκης Τσάγκαρης και Μαίρη Ανανιάδου.

 

Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι: Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου, Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και Ανδρέας Δούμας, Αγίου Δημητρίου Αλέξανδρος Αρβανιτάκης

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.