ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Α’ ΚΑΠΗ Αλίμου επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Τσαμήτας

19:39 - 13 Φεβ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Το Α’ ΚΑΠΗ Αλίμου επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Τσαμήτας
O υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Τσαμήτας βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στο Α΄ ΚΑΠΗ Αλίμου όπου συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Αυτή η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των συνάνθρωπών μας έχει ανάγκη τη θαλπωρή και τη ζεστασιά της οικογένειας, τη συντροφιά των φίλων και την περίθαλψη που τους προσφέρεται για να νοιώθουν ενεργά μέλη της κοινότητας. Περισσότερα από 600 άτομα επισκέπτονται το κέντρο προστασίας ηλικιωμένων συμμετέχουν σε δράσεις, εμψυχώνονται από τους ανθρώπους του κέντρου ενώ τους παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σωματική ανακούφιση από τον πόνο και νοσηλεία αν παραστεί ανάγκη.

 

IMG 3112

 

Δυστυχώς, ενώ προβλέπεται από την διεύθυνση της πρόνοιας η στελέχωση του ΚΑΠΗ με Γενικό ιατρό, Κοινωνικό Λειτουργό, Φυσιοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Νοσηλευτή και Οικογενειακή βοηθό οι θέσεις αυτές όχι μόνο δεν καλύπτονται αλλά το προσωπικό πηγαινοέρχεται καθημερινά και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ του Αλίμου καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ηλικιωμένων.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.