ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποψήφιος με τον Μπακογιάννη ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, Γιώργος Χ.Αποστολόπουλος

12:13 - 15 Μαρ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Υποψήφιος με τον Μπακογιάννη ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, Γιώργος Χ.Αποστολόπουλος
Την υποψηφιότητά του με τον Κώστα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργος Αποστολόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Γιώργος Αποστολόπουλος δυναμώνει περαιτέρω την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάτι που αναμένεται να φανεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Χ. Αποστολόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός, αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη της αυτοδιοίκησης καθώς φέρει την ευθύνη για σημαντικότατα έργα που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια στο Δήμο της Αθήνας. Μεταξύ των πολλών άλλων έργων, αξιοσημείωτες είναι οι τρέχουσες παρεμβάσεις όπως η παρέμβαση στην πλατεία Ομονοίας, εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε πάνω από 150 δρόμους της πρωτεύουσας, η ουσιαστική παρέμβαση στην καρδιά της πόλης – το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, η κατασκευή νέου, εκτενούς αποχετευτικού δικτύου στην πόλη και πλήθος παρεμβάσεων σε σχολεία της πρωτεύουσας, με ιδιαίτερη αναφορά στο εμβληματικό κτίριο του 2ου Γυμνασίου Αθηνών «Βίλα Αμαλία».

 

Σύμφωνα με έμπειρους αυτοδιοικητικούς ο Γιώργος Χ. Αποστολόπουλος αποτελεί «δυνατό χαρτί» στα χέρια του Μπακογιάννη, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο με έντονη δραστηριότητα και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.