ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόρος: Χρηματοδότηση έργων οδοποιίας ύψους 1 εκατ. ευρώ

14:53 - 08 Απρ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Πόρος: Χρηματοδότηση έργων οδοποιίας ύψους 1 εκατ. ευρώ
Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση έργου βελτίωσης της βατότητας των αγροτικών οδών στις θέσεις «Μιστρέτσι» και «Περγάρι» στον Δήμο Πόρου, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης.

Πρόκειται για αγροτικές χωμάτινες οδούς οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα συλλογής και απορροής ομβρίων υδάτων, ούτε είναι υψομετρικά ασφαλείς ως προς την κυκλοφορία τους και ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δυσχερής.

Το έργο περιλαμβάνει στη θέση «Μιστρέτσι» τη συνέχιση της ασφαλτόστρωσης της αγροτικής οδού στο τμήμα της προς τη διασταύρωση με την οδό που οδηγεί στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ στο όρος «Αδέρες», την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών έργων και τάφρων απορροής υδάτων καθώς και τοίχων αντιστήριξης.

Επίσης, την ασφαλτόστρωση, την κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών έργων και τάφρων απορροής υδάτων καθώς και τοίχων αντιστήριξης στην οδό που αρχίζει από την επαρχιακή οδό Γαλατά – Ερμιόνης προς τη θέση «Περγάρι».

Και στα δύο σημεία θα γίνουν εργασίες εκσκαφών, θα κατασκευαστούν χαντάκια ομβρίων, αγωγοί, τοιχία αντιστήριξης, στηθαία ασφαλείας, ανάλογα με τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε σημείου, ώστε οι οδοί να γίνουν απολύτως ασφαλείς για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:00 - 08 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.