ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοτοπούλου: Ήταν της μόδας οι αντιδράσεις για τις Πρέσπες

23:00 - 09 Απρ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Νοτοπούλου: Ήταν της μόδας οι αντιδράσεις για τις Πρέσπες
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από μερίδα πολιτών μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. «Ήταν της μόδας οι αντιδράσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης το κόμμα, με ομιλητές τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον ευρωβουλευτή, Στέλιο Κούλογλου, βρέθηκε και η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία σε σύντομη παρέμβασή της ανέφερε μεταξύ άλλων πως με αφορμή το Μακεδονικό ξέσπασαν στην πόλη ακραίες φωνές που ήταν κλεισμένες για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

«Μας σόκαραν, μπήκαν όμως πολύ γερά μέσα στους νέους ανθρώπους. Όταν έγινε ακτιβιστική δράση για το κλίμα σε όλη την Ευρώπη μαζεύτηκαν εκατοντάδες νέοι που διαδήλωσαν μαζικά. Στη Θεσσαλονίκη ήταν 50. Αντίθετα έζησα μια μέρα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου από έξω πέρασαν περίπου 500-600 μαθητές, κάποιοι από αυτούς πάνω σε άλογα, μοίραζαν φυλλάδια που έλεγαν ότι η δημοκρατία πουλά τη Μακεδονία. Ήταν της μόδας» τόνισε η κα Νοτοπούλου.

Και κατέληξε διερωτώμενη: «Ψάχνω να βρω την απάντηση, ποια είναι η σημαία που θα σηκώσουν οι νέοι άνθρωποι σήμερα; Πως θα ξαναπιστέψουμε ότι η Νοτοπούλου δεν είναι αυτό που λένε;».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:12 - 09 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.