ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα μέλη της Λέσχης Φιλίας Αγ.Αρτεμίου υποδέχθηκαν τον Παύλο Γερουλάνο

19:18 - 15 Απρ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Τα μέλη της Λέσχης Φιλίας Αγ.Αρτεμίου υποδέχθηκαν τον Παύλο Γερουλάνο
Με χορό και πολύ κέφι ξεκίνησαν οι δράσεις του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου αυτήν την εβδομάδα. Τα μέλη της Λέσχης Φιλίας Αγίου Αρτεμίου στο Παγκράτι, αφού τον υποδέχτηκαν, χόρεψαν αλλά και συζήτησαν μαζί του για όσα μπορεί να κάνει ο δήμος για να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Ο Παύλος Γερουλάνος εξήγησε στα μέλη της Λέσχης Φιλίας τον νέο τρόπο λειτουργίας του δήμου που προτίθεται να υιοθετήσει, για να διασυνδέσει αποτελεσματικά τις δημοτικές υπηρεσίες. Οι οριζόντιες συνέργειες μεταξύ υπηρεσιών όπως τα Δημοτικά Ιατρεία, οι Λέσχες Φιλίας και τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, μπορούν να εξασφαλίσουν σε κάθε δημότη μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ανάλογα με τις ανάγκες του.

 «Το πρώτο που θα αλλάξουμε είναι, αντί να λειτουργεί αποσπασματικά η κάθε υπηρεσία του Δήμου, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις ανάγκες του κάθε Αθηναίου ολοκληρωμένα. Τον νέο άνθρωπο, την οικογένεια με παιδί, τον επιχειρηματία. Και βεβαίως, τις ανάγκες των ανθρώπων τρίτης ηλικίας, για τους οποίους δεν αρκούν οι Λέσχες Φιλίας. Χρειάζεται να τις συνδέσουμε με τις ιατρικές υπηρεσίες, τη δια βίου μάθηση, τα πολιτιστικά δρώμενα. Η διαφορετική οργάνωση του Δήμου που προτείνουμε εμείς δεν κοστίζει τίποτα, όμως το κέρδος για τον πολίτη είναι τεράστιο και έτσι, η εμπειρία του κάθε Αθηναίου θα είναι πολύ πιο θετική και ολοκληρωμένη. Εμείς ψάχνουμε τέτοιες λύσεις ανέξοδες, που κάνουν πραγματική διαφορά στη ζωή των κατοίκων της Αθήνας και δίνουν πνοή στις γειτονιές μας».

Προχωρώντας μάλιστα και ένα βήμα παρακάτω, αναφέρθηκε στη δυνατότητα να ενισχυθεί η ιατρική φροντίδα που παρέχεται σήμερα από τον δήμο, όπως για παράδειγμα σε εβδομαδιαία προγράμματα επισκέψεων για συνταγογραφήσεις στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων.

Ο Παύλος Γερουλάνος, αποχωρώντας από τη Λέσχη Φιλίας, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη ζωντάνια των μελών της Λέσχης και ενθουσιασμένος από τη διάθεσή τους για τόσες πολλές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.