ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Βαγγέλη Τσαμήτα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του δήμου Αλίμου

12:30 - 25 Απρ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Επίσκεψη Βαγγέλη Τσαμήτα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του δήμου Αλίμου
Τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου επισκέφτηκε τη Μεγάλη Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Ο κ. Τσαμήτας άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων και τις ανησυχίες των συμβασιούχων που όπως επεσήμαναν επί μια 5ετία ζουν σε καθεστώς ομηρίας. Ο πρόεδρος των εργαζομένων στην καθαριότητα, Δημήτρης Γεωργακόπουλος επεσήμανε τα τρία φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τομέα της καθαριότητας.
1ον: Τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των εργαζομένων στο Δήμο
2ον: Την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς ο μισός στόλος είναι παμπάλαιος άρα παρωχημένος και δαπανηρός
3ον: Τις ομαλές εργασιακές σχέσεις μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, οι οποίες έχουν διαταραχθεί με ευθύνη του νυν δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη με αποτέλεσμα δεκάδες εργαζόμενοι να έχουν ενταχθεί σε καθεστώς κινητικότητας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας επεσήμανε ότι προσωπικό και εξοπλισμός είναι οι δύο πυλώνες της καθαριότητας. Απέκλεισε την είσοδο ιδιωτών και τόνισε ότι στόχος του είναι να ενισχυθεί το μόνιμο ειδικευμένο προσωπικό με την ενσωμάτωση και των χρόνια συμβασιούχων. Ενώ δεσμεύτηκε για την δημιουργία οργανογράμματος στο Δήμο βάση του οποίου θα επιτευχθεί η πρόσληψη προσωπικού που θα καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
«Ο κύριος Κονδύλης στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την ιδιωτικοποίηση» ανέφερε ο κ. Τσαμήτας, «χρησιμοποιεί ιδιώτες στην καθαριότητα αντί να ανανεώσει άμεσα τον γερασμένο στόλο και να εκσυγχρονίσει ως οφείλει τον εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να έχουμε τα υψηλότερα δημοτικά τέλη και να παραμένουμε δέσμιοι των εκάστοτε ιδιωτών που συμμετέχουν στην καθαριότητα» κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος.
Ο κ. Τσαμήτας δεσμεύτηκε για την άμεση μείωση των δημοτικών τελών, την πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού και την στελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας με προσωπικό διατηρώντας τον δημόσιο χαρακτήρα του.
«Για εμάς οι εργαζόμενοι αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο και στο πρόσωπο τους βλέπουμε συνεργάτες στην κοινή προσπάθεια για ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες προς του δημότες μας», δήλωσε κλείνοντας ο κ. Τσαμήτας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.