ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλεσμα Γερουλάνου στην 7η Συγκέντρωση Αθηναίων στον κινηματογράφο Oscar

09:55 - 05 Μαϊ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Κάλεσμα Γερουλάνου στην 7η Συγκέντρωση Αθηναίων στον κινηματογράφο Oscar
Στα Πατήσια, στη Λαϊκή της Γκράβας, βρέθηκε το Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος μαζί με εθελοντές και υποψήφιους με την παράταξη για τον Δήμο Αθηναίων «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

Εν όψει της 7η Συγκέντρωσης Αθηναίων στον κινηματογράφο OSCAR, Αχαρνών 330, την Κυριακή στις 11 π.μ., ο Παύλος Γερουλάνος και η ομάδα του περιόδευσαν στα Πατήσια και συζήτησαν με δημότες και εργαζόμενους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους και για προτάσεις που μπορούν άμεσα να ανακουφίσουν την περιοχή.

«Η γειτονιά μας έχει μεγάλη ιστορία, λίγη φροντίδα χρειάζεται. Να είναι τα πεζοδρόμια πιο ανθρώπινα, οι δρόμοι καλύτεροι, πιο καθαροί. Δε θέλουμε να φύγουμε από εδώ. Τον αγαπάμε τον τόπο μας, εδώ είναι τα σπίτια μας, εδώ μεγαλώσαμε», είπε ο κ. Θανάσης, κάτοικος στα Πατήσια για πάνω από 6 δεκαετίες. Ο Παύλος Γερουλάνος άκουσε τους κάτοικους και τους επαγγελματίες, τους εξέθεσε το σχέδιό του για την Αθήνα της επόμενης μέρας και τους κάλεσε να συνεχίσουν το διάλογο για όλα τα επείγοντα ζητήματα της γειτονιάς την Κυριακή το πρωί στον κινηματογράφο Oscar.

4792873

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από δημοτικούς και διαμερισματικούς υποψήφιους συμβούλους με την παράταξη «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», επισκέφθηκε επίσης τον αθλητικό χώρο του Δήμου Αθηναίων «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» όπου δεσμεύτηκε για σωστή συντήρηση των εγκαταστάσεων και παράταση του ωραρίου λειτουργίας ώστε να εξυπηρετούνται πιο αποτελεσματικά οι δημότες της περιοχής.

4792889

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.