ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με στελέχη της PRAKSIS στην Πλ. Βικτωρίας συναντήθηκε ο Γερουλάνος

18:00 - 12 Μαϊ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Με στελέχη της PRAKSIS στην Πλ. Βικτωρίας συναντήθηκε ο Γερουλάνος
Συνάντηση με τους ανθρώπους της Praksis που κρατούν ζωντανή αυτήν την πολύτιμη δομή στην Πλατεία Βικτωρίας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Οι άνθρωποι της PRAKSIS ξενάγησαν τον Παύλο Γερουλάνο στους χώρους της δομής και τον ενημέρωσαν για το εύρος των δραστηριοτήτων τους όσον αφορά τη δωρεάν παροχή κοινωνικών και ιατρικών υπηρεσιών στους τομείς της θεραπείας, της πρόληψης, της εκπαίδευσης, της υγειονομικής υποδομής για όλους τους συνανθρώπους μας.

Η PRAKSIS προωθεί έμπρακτα την προστασία ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο και συμβάλλει ουσιαστικά στη διαχείριση του προσφυγικού τα τελευταία χρόνια που η χώρα μας αλλά και η Αθήνα σήκωσαν ένα δυσανάλογο βάρος στην υποδοχή και φιλοξενία ανθρώπων που ήρθαν εδώ για μια νέα αρχή.

Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε κατά την αποχώρησή του από την δομή στην Πλ. Βικτωρίας: «H Αθήνα είναι μια πόλη που αντιστέκεται στις φωνές μίσους και τον φανατισμό. Οι άνθρωποί της σταθήκαμε φιλόξενοι και δυνατοί σε μια συγκυρία δύσκολη, στην πιο βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση της σύγχρονης ιστορίας της. Δομές, όπως αυτές της PRAKSIS συμβάλλουν ουσιαστικά και υπεύθυνα στην κοινωνική συνοχή της πόλης μας και τη διαχείριση των δύσκολων προκλήσεων με τις οποίες ακόμη βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Οφείλουμε να ενισχύσουμε το κοινωνικό δίχτυ προστασίας του Δήμου Αθηναίων και το έργο τέτοιων φορέων, να στηρίξουμε τις γειτονιές που δοκιμάστηκαν, για να σταθούμε ξανά στα πόδια μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.