ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσαμήτας: Να σταματήσει να είναι ουραγός των εξελίξεων ο Άλιμος

17:08 - 20 Μαϊ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Τσαμήτας: Να σταματήσει να είναι ουραγός των εξελίξεων ο Άλιμος
Στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την υποψήφια Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Βίκυ Φλέσσα, στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Βαγγέλης Τσαμήτας: Ρεαλιστικό και Κοστολογημένο Πρόγραμμα για να σταματήσει ο Άλιμος να είναι ουραγός των εξελίξεων

Στην αξία ενός προγράμματος υλοποιήσιμου, με ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Γι αυτό το πρόγραμμα του συνδυασμού μας «ΑΛΙΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» έχει ορίζοντα έως το 2030. Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα βεβιασμένα, μακριά από εμάς τα εύκολα, θέλουμε τα δύσκολα, αυτά που υλοποιούνται με όραμα, δουλειά και μακροπρόθεσμους στόχους» τόνισε ο κ. Τσαμήτας.

«Όταν ο Άλιμος δεν έχει Γηροκομείο, δεν μπορείς να δίνεις 400.000 ευρώ για πίνακες»

Το μεγάλο θέμα του Γηροκομείου ανέδειξε ο υποψήφιος δήμαρχος με αφορμή την κατασπατάληση των πόρων του δήμου για αγορά έργων τέχνης ύψους 400 χιλιάδων ευρώ με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να υπάρχει πινακοθήκη τονίζοντας αφενός ότι όλοι οι όμοροι δήμοι απέκτησαν συλλογές από δωρεές ιδιωτών και αφετέρου ότι η αξιολόγηση και η ιεράρχηση των αναγκών αποτελεί τη βάση της χρηστής διαχείρισης ενός δήμου. «Δεν μπορώ να επενδύω στην τέχνη και να μην έχω Γηροκομείο εγκαταλείποντας στην τύχη τους αδύναμους ηλικιωμένους συμπολίτες μας»

«Ουραγός των εξελίξεων ο Άλιμος στην επένδυση του Ελληνικού και της Μαρίνας Αλίμου με ευθύνη Κονδύλη»

«Είναι κρίμα», συνέχισε ο κύριος Τσαμήτας «στα δύο μεγάλα θέματα απ΄ όπου ξεκινά η ανάπτυξη του Λεκανοπεδίου της Αττικής, το Ελληνικό και η Μαρίνα Αλίμου, ο δήμος να είναι ο ουραγός των εξελίξεων, ο φτωχός συγγενής που βλέπει τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά του και να χάνονται»

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραλιακός ιστός επεσήμανε λέγοντας ότι «ήρθε επιτέλους η ώρα να μπει μια τάξη στο χάος αυτό, να καθαριστεί, να αντιμετωπισθεί η τεράστια ηχορύπανση που ταλαιπωρεί τους Αλιμιώτες και να σταματήσει επιτέλους η άναρχη στάθμευση η οποία έχει μετατρέψει την παραλία του Αλίμου σε ένα απέραντο πάρκινγκ. Και κατέληξε ερωτώμενος από τον κ. Μπογδάνο ότι θα συγκρουστεί ακόμα και με τη νύχτα για το καλό των Αλιμιωτών

Τσαμήτας – Φλέσσα δεσμεύτηκαν στη δημιουργία «Ευρωπαϊκού Μαθητικού Συμποσίου» με το όνομα «Θουκυδίδης»

Η βαρύνουσα ιστορία του Αλίμου και η ανάδειξη της, καθώς η πόλη είναι στενά συνδεδεμένη με την μοναδική φυσιογνωμία του μεγάλου ιστορικού της αρχαιότητας Θουκυδίδη, συζητήθηκε επί μακρόν με την συνυποψήφια του για την Ευρωβουλή, Βίκυ Φλέσσα. Συγκεκριμένα ο κ. Τσαμήτας επεσήμανε ότι θα αξιοποιηθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τον πολιτισμό ενώ η κ. Φλέσσα τον κάλεσε να δεσμευτούν από κοινού ότι στην περίπτωση που οι Έλληνες τους εμπιστευτούν την ψήφο τους θα δημιουργήσουν  «Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συμπόσιο Ιστορίας» με το όνομα «Θουκυδίδης».

Οι Έλληνες οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τα δυο μεγάλα μας όπλα τη φιλοξενία και φιλότιμο, κατέληξε ο κ. Τσαμήτας. Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Γιατί μπορούμε καλύτερα!

Τελευταία τροποποίηση στις 17:18 - 20 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.