ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερουλάνος: Πάμε δυνατά μαζί στον Β΄ Γύρο-Σπάμε την αλαζονεία

20:33 - 21 Μαϊ 2019 | Αυτοδιοίκηση
«Στις 26 Μαΐου πάμε δυνατά, μαζί με τον Παύλο, στον Β’ γύρο. Σπάμε την αλαζονεία!», είναι ένα από τα κεντρικά μηνύματα του Παύλου Γερουλάνου στην κούρσα για το Δήμο Αθηναίων.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος για τις δημοτικές εκλογές ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα εξής βασικά του μηνύματα για την Αθήνα:

«Από τις 26 και μετά κάνουμε την έκπληξη, ανατροπή! Σπάμε την αλαζονεία…
-    Όσων νομίζουν ότι η Αθήνα τους ανήκει,
-    Όσων νομίζουν ότι ο δημόσιος χώρος τους ανήκει,
-    Όσων νομίζουν ότι ο νόμος δεν τους αφορά.
Το ερώτημα είναι καθαρό: αν υποψήφιοι δήμαρχοι παραβιάζουν με φαραωνικά εκλογικά περίπτερα τον νόμο πριν τις εκλογές, πώς θα διασφαλίσουν τη νομιμότητα από θέσεις ευθύνης μετά τις εκλογές; Αν άλλα λένε, άλλα κάνουν από τώρα ως προς το κρίσιμο ζήτημα του σεβασμού του δημόσιου χώρου, ποια η αξιοπιστία τους μετά; Καμία». 

«Το δικό μας εκλογικό περίπτερο στο Σύνταγμα (ελάτε να το δείτε!), που δεν καταλαμβάνει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο περισσότερο από αυτό που επιτρέπει ο νόμος, είναι ένα ουσιαστικό και συμβολικό δείγμα του πώς θα διοικήσουμε τον Δήμο: κάνοντας πάντα το πρώτο βήμα, δίνοντας πάντα το παράδειγμα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να είσαι αξιόπιστος και να κινητοποιήσεις όλους τους Αθηναίους προς ένα κοινό στόχο».  

«Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε Δήμαρχο, όχι κόμμα. Και η Αθήνα θέλει Δήμαρχο που θα μείνει πιστός σε αυτή και θα την παραδώσει αγνώριστη προς το καλύτερο σε 4 χρόνια. Δεν θέλουμε σε 4 χρόνια να συζητάμε τα ίδια προβλήματα, με ένα Δήμαρχο που άλλα λέει, άλλα κάνει. Η Αθήνα χρειάζεται Δήμαρχο ακτιβιστή, που θα κάνει γραφείο του τις γειτονιές, που δεν θα περιμένει «τα παράπονα στον Δήμαρχο» θα πηγαίνει πρώτος επί τόπου στα προβλήματα, δίπλα μας, κινητοποιώντας Δήμο και κοινωνία. Δήμαρχο που οργώνει από τώρα, ως υποψήφιος, κάθε μέρα τις γειτονιές και αποδεικνύει κάθε μέρα πως ότι λέει, το εννοεί».   

«Στις 26 Μαΐου διώχνουμε τον φόβο της Χρυσής Αυγής από τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα. Υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται μήπως δουν την Χρυσή Αυγή στον β’ γύρο. Κάποιοι επικαλούνται εταιρίες…στοιχημάτων. Λέμε καθαρά λοιπόν σε όλους ότι το ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ είναι εδώ και διώχνει τον όποιο τέτοιο φόβο. Στον Β’ γύρο θα είναι δύο δημοκρατικοί υποψήφιοι».

Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε στον Πανελλήνιο ότι «Δεν θα ησυχάσω αν δεν ξεριζώσω τη Χρυσή Αυγή από κάθε γειτονιά της Αθήνας. Αν δεν πείσω και τον τελευταίο που τους ψήφισε από απόγνωση να ξαναεμπιστευτεί τη Δημοκρατία. Ότι κανένας Αθηναίος δεν θα νιώσει ξανά εγκατάλειψη. Και ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό του, ως οφείλουμε. Είναι προσωπικό μου στοίχημα».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.