ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Νέο μοντέλο διοίκησης με συμμετοχή των πολιτών», το μήνυμα Τσαμήτα

12:44 - 24 Μαϊ 2019 | Αυτοδιοίκηση
«Νέο μοντέλο διοίκησης με συμμετοχή των πολιτών», το μήνυμα Τσαμήτα
Εκατοντάδες δημότες παρευρέθησαν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Δήμαρχου Βαγγέλη Τσαμήτα στην αγορά της Θουκυδίδου.

«Για ένα νέο μοντέλο διοίκησης στο Δήμο με μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων και το οποίο θα απέχει παρασάγγας από το σημερινό «δημαρχοκεντρικό» μοντέλο»,  μίλησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος παρουσία βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών του Νότιου Τομέα της ΝΔ.

«Καθιερώνουμε τον ετήσιο οικονομικό απολογισμό για μεγαλύτερη διαφάνεια, δεσμευόμαστε ότι όλα τα έργα τα γίνονται με διαγωνισμούς, σεβόμαστε τα χρήματα των δημοτών μας γι αυτό και λέμε «Τέρμα» στην κακοδιαχείριση και τις κατασπατάληση των πόρων του Δήμου» τόνισε ο κ. Τσαμήτας.

«Μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας, όχι με διαταγές, όχι κουνώντας το δάκτυλο, αλλά με μεράκι και έμπνευση, με γνώση και εμπειρία. Με σχέδιο κοστολογημένο και υλοποιήσιμο με πίστη και αφοσίωση στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να δώσουμε στον Άλιμο ξανά τη χαμένη αίγλη. Η πόλη μας πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη της ταυτότητα, την οντότητά της και το κύρος της , αυτό που ήταν κάποτε το Καλαμάκι.

 Έχουμε έναν ευλογημένο τόπο, πάνω στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ακριβώς εκεί που γίνεται η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας μας, το Ελληνικό και δυστυχώς κάθε άλλο παρά κερδισμένοι βγαίνουμε από αυτό» επεσήμανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου και συνέχισε ότι στόχος του ίδιου και της παράταξης «ΑΛΙΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» είναι να οριστούν οι προτεραιότητες και να μπουν οι βάσεις με ορίζοντα 10ετίας ώστε να αποκτήσει ο Άλιμος:

*Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

*Κοιμητήριο

*4ο ΚΑΠΗ

*Γηροκομείο

*8ο Δημοτικό Σχολείο

*2ο Κλειστό Γυμναστήριο

*Τμήμα προστασίας αδέσποτων ζώων

*Ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με διοργάνωση Διεθνούς Συμποσίου για τον Θουκυδίδη.

«Όραμα μας και πυλώνας του προγράμματος μας» τόνισε ο κ. Τσαμήτας «είναι το τρίπτυχο ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ αλλά και η καθημερινότητα του δημότη, η μέριμνα και η κοινωνική προστασία και φυσικά η ασφάλεια γιατί χωρίς αυτή οτιδήποτε άλλο καθίστατο άκυρο.

Γι αυτό και αποτελεί προτεραιότητα μας η μείωση των δημοτικών τελών, η απαλλαγή νέων γονιών για 12 μήνες από τη γέννηση κάθε παιδιού και μηδενικά τέλη για πολύτεκνες οικογένειες»

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι βουλευτές της Β΄ Αθήνας Νίκος Δένδιας και Άννα Καραμανλή, οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νότιο Τομέα Τάσος Γαϊτάνηςκαι Κωνσταντίνος Κυρανάκης ενώ παρευρέθησαν ο Γιάννης Καλλιάνος και ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης απέστειλε χαιρετισμό μέσω του υποψήφιου περιφερειακού Συμβούλου Θόδωρου Γιάνναρου ενώ στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι στο Νότιο Τομέα, Μαίρη Ανανιάδου και Ηλίας Γρηγορίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.