ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοτοπούλου-Ταχιάος στη «μάχη» για το Δήμο Θεσσαλονίκης

14:26 - 26 Μαϊ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Νοτοπούλου-Ταχιάος στη «μάχη» για το Δήμο Θεσσαλονίκης
«Σήμερα ανοίγει οριστικά ο δρόμος για το μέλλον», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 34ο δημοτικό σχολείο, στο κέντρο της πόλης. Κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς "να ψηφίσουν όχι με βάση το θυμικό αλλά με βάση τη λογική" απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό τμήμα 109, στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο.

Αναλυτικά:

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δήλωσε «Σπουδαία ημέρα η σημερινή. Σήμερα κλείνει ένας όμορφος αγώνας που δώσαμε με αξιοπρέπεια, δύο μήνες τώρα, κι ανοίγει οριστικά ο δρόμος για το μέλλον. Σήμερα οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στο παρελθόν και τις δυνάμεις του παρελθόντος που καθήλωσαν την πόλη για δεκαετίες και ανοίγουμε νέους δρόμους, νέους ορίζοντες για την πόλη. Σήμερα, εμείς, με την ψήφο μας παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Εύχομαι και πιστεύω πως οι Θεσσαλονικείς θα στηρίξουν, θα εμπιστευτούν την πρότασή μας όπως της αξίζει για να φτιάξουμε, να σχεδιάσουμε την πόλη συμμετοχικά, μία Θεσσαλονίκη εύκολη, μία Θεσσαλονίκη δίκαια, μία Θεσσαλονίκη αλληλέγγυα, με ανοιχτούς ορίζοντες, μια πραγματική ευρωπαϊκή μητρόπολη, χωρίς κανενός είδος αποκλεισμούς. Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία και απόψε γιορτάζει η Θεσσαλονίκη. Με τη νίκη, με τη νίκη των πολλών».

Ο Νίκος Ταχιάος ανέφερε ότι «Νομίζω ότι σήμερα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους Θεσσαλονικείς ότι οι εκλογές είναι η γιορτή του πολίτη και είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη ακόμη κι αν αυτό το οποίο κατοικεί στη σκέψη τους είναι πρωτίστως η οργή, η θλίψη της απώλειας, ίσως και η απόγνωση» και τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Για τη γειτονιά στην οποία βρέθηκε ανέφερε ότι "έχει μεγάλα προβλήματα ασφάλειας". Σημείωσε ότι "καταγράφονται και πολλά άλλα προβλήματα, τα οποία οι κάτοικοι αυτής της γειτονιάς τα ζουν: τον άθλιο ΟΑΣΘ τον οποία έχει αποϊδιωτικοποιήσει ο κ. Σπίρτζης, την καθαριότητα, που είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, όλα αυτά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι Θεσσαλονικείς την ώρα που θα πάνε να ψηφίσουν". "Τους καλώ λοιπόν να στηρίξουν τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη "Ταχιάος υπεύθυνα" με την μεγαλύτερη δυνατή ισχυρή εντολή" πρόσθεσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:45 - 26 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.