ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δούρου:Δεν κατάφεραν να κρύψουν το κοινωνικό αποτύπωμα του έργου μας

13:02 - 29 Μαϊ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Την επανεκλογή της στην Περιφέρεια Αττικής θα διεκδικήσει η Ρένα Δούρου την προσεχή Κυριακή. Η στηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφια εξαπέλυσε «βέλη» σε Γιώργο Πατούλη και Κυριάκο Μητσοτάκη και κάλεσε τους πολίτες να «μην ακολουθήσουν» τη ΝΔ και στο δεύτερο γύρο.

«Στόχος του κ. Μητσοτάκη ήταν να βαφτεί μπλε η Περιφέρεια Αττικής από τον πρώτο γύρο και να βρίσκομαι εγώ στην τρίτη θέση, αλλά δεν τα κατάφερε» δήλωσε η Ρένα Δούρου, τονίζοντας ότι «ο κόσμος αντιστάθηκε στην εξωφρενική και αθεμελίωτη στοχοποίηση» του έργου της.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra η κ. Δούρου αναγνώρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν το προσδοκώμενο και εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοίκητών εκλογών κάλεσε τους πολίτες «να μην ακολουθήσουν τον κ. Μητσοτάκη και στη δεύτερη Κυριακή».

«Στην Περιφέρεια Αττικής έχουμε μπροστά μας μια εξαιρετικά κρίσιμη κάλπη. Από τότε που ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους συμπολίτες μας να χρησιμοποιήσουν και την κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών ως… τζάμπα exit poll, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία το αποτέλεσμα» σημείωσε.

Αναφερόμενη στον συνυποψήφιό της Γ. Πατούλη ανέφερε πως «το κρίσιμο είναι να μη βρεθεί η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας όχι στα χέρια κάποιου άγνωστου, αλλά στα χέρια ενός ανθρώπου που βρέθηκε υποψήφιος περιφερειάρχης από έναν εσωκομματικό εκβιασμό προς την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ξεκίνησε να πάει για τον δήμο Αθηναίων και κατέληξε να πάει για την Περιφέρεια Αττικής».

Έκανε επίσης λόγο για δύο «διαφορετικά ηθικά υποδείγματα άσκησης εξουσίας» σημειώνοντας: «Εμείς κατηγορηθήκαμε ως άφαντοι, μόνο που δεν κατάφεραν να κρύψουν το κοινωνικό αποτύπωμα του έργου μας. Το πρότυπο που πρεσβεύει ο κ. Πατούλης, τον θέλει ακόμη και να σπρώχνει μικρά παιδιά, για να τα παραμερίσει και να βγει μπροστά στη φωτογραφία».

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φτάσαμε πολύ μακριά, δεν επιτρέπεται να γυρίσουμε πίσω» πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.