ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Νίκη του «αντάρτη» Ζέρβα έναντι του Ταχιάου

18:41 - 02 Ιουν 2019 | Αυτοδιοίκηση
Θεσσαλονίκη: Νίκη του «αντάρτη» Ζέρβα έναντι του Ταχιάου
Νίκη - έκπληξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών, με ποσοστό ενσωμάτωσης 96,84% και καταμετρημένα τα 460 από τα 475 εκλογικά τμήματα ο Κώστας Ζέρβας λαμβάνει 66,83% και ο Νίκος Ταχιάος στο 33,17

Θυμίζουμε πως ο κ. Ταχιάος αποτελεί την επίσημη επιλογή της ηγεσίας της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας προέρχεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά κατέβηκε στις εκλογές ως ανεξάρτητος.

Παραδέχθηκε την ήττα του ο Νίκος Ταχιάος

Με τις κουβέντες του πατέρα του «Να θέλεις να κερδίζεις, Να ξέρεις να χάνεις», ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος συνεχάρη τον ανθυποψήφιό του Κωνσταντίνος Ζέρβα για τη νίκη του.

Ο κ. Ταχιάος δήλωσε πως είναι στη διάθεση οποιουδήποτε έχει καλό σκοπό για τη Θεσσαλονίκη.

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην ομάδα «Θεσσαλονίκη - Υπεύθυνα», τους εθελοντές, προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη στο πρόσωπό του.

«Έχω ήσυχη της συνείδησή μου, ήμουν πιστός στις αρχές και τις αξίες μου. Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα. Η Θεσσαλονίκη είναι το πάθος μου. Υπάρχει νικητής, στρέψτε τα φώτα στον νικητή», σημείωσε ο Νίκος Ταχιάος.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:21 - 02 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.