ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατούλης: Αξίζουμε καλύτερα, θα πάμε καλύτερα

21:20 - 02 Ιουν 2019 | Αυτοδιοίκηση
Πατούλης: Αξίζουμε καλύτερα, θα πάμε καλύτερα
«Είναι η σειρά μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη σας» τόνισε ο Γιώργος Πατούλης μετά τη νίκη του απέναντι στη Ρένα Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής.

«Αξίζουμε καλύτερα, θα πάμε καλύτερα στο μέλλον», δήλωσε ο Γ. Πατούλης από το κεντρικό εκλογικό του κέντρο. Ευχαρίστησε τους πολίτες της Αττικής για τη μεγάλη νίκη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη. «Αυτή η στήριξη είναι η μεγάλη δύναμη για να πάμε μπροστά την Αττική. Πετύχαμε όλοι μαζί. Τώρα είναι η σειρά μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη σας. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε μέρα νύχτα για να πάμε μπροστά, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο καλύτερο».

Ο Γ. Πατούλης υποσχέθηκε να μην χάσει μια ημέρα ώστε να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα. «Σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξή μας, αλλά η ενότητα. Γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές».

Συνεχάρη όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες λέγοντας ότι δεν βλέπει χθεσινούς αντιπάλους «αλλά μελλοντικούς συνεργάτες». Παράλληλα, ευχαρίστησε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξη που του έδωσε. «Θέλουμε φως στην Ελλάδα, να πάμε μπροστά», τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.