ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιχείρηση ενίσχυσης καθαριότητας, πρασίνου και φωτισμού στο Μεταξουργείο

12:59 - 06 Οκτ 2019 | Αυτοδιοίκηση
Επιχείρηση ενίσχυσης καθαριότητας, πρασίνου και φωτισμού στο Μεταξουργείο
Συντονισμένη επιχείρηση ενίσχυσης του πρασίνου, αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας πραγματοποιήθηκε στο Μεταξουργείο το Σάββατο, από τις αρμόδιες διευθύνσεις του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η πλατεία (Αχιλλέως και Λένορμαν) πλύθηκε και το μνημείο που βρίσκεται εκεί καθαρίστηκε ενώ κλαδευτήκαν δέντρα και τοποθετήθηκαν καινούργια φυτά. Εργασίες αντιμετώπισης φθορών έγιναν και στο σιντριβάνι, το οποίο τις επόμενες ημέρες θα φωτιστεί. Η πλατεία αλλά και ο πεζόδρομος που βρίσκεται εκεί φωτίστηκαν πλήρως, αφού αντικαταστάθηκαν όλες οι χαλασμένες λάμπες.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, έγραψε: «Μεταξουργείο. Με πλύσιμο, καθαριότητα και φροντίδα για το πράσινο. Να είναι κάθε γωνιά της Αθήνας, χώρος για να ζεις και να τον απολαμβάνεις».

Στο σημείο, που έγιναν οι παρεμβάσεις, βρέθηκαν μαζί με τον κ. Μποακογιάννη και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, Νίκος Αβραμίδης (Καθαριότητα) και Σάκης Κολλάτος (Πράσινο - Ηλεκτροφωτισμός). Ο σχεδιασμός που έχει γίνει περιλαμβάνει ανάλογες συντονισμένες παρεμβάσεις, σε καθημερινή βάση, που μάλιστα συνεχίζονται όχι μόνο τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.