ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατούλης: Δε θα επιτρέψουμε τραγωδία ανάλογη της Μάνδρας

19:45 - 15 Νοε 2019 | Αυτοδιοίκηση
Πατούλης: Δε θα επιτρέψουμε τραγωδία ανάλογη της Μάνδρας
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υποστήριξε πως η Περιφέρεια διαμορφώνει ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας ώστε προκειμένου να μην ξανανιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος.

Επίσης, σημείωσε πως ύψιστη προτεραιότητα της διοίκησης της Περιφέρειας είναι «καλύτερη θωράκιση της Αττικής και η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πατούλη:

«Σήμερα είναι ημέρα μνήμης όλων των αθώων θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας πριν από 2 χρόνια, αλλά και μία αφορμή να επαναδιατυπώσουμε τη δέσμευση μας ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναζήσουν οι πολίτες της Αττικής, τέτοιες τραγικές στιγμές. Για εμάς, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η καλύτερη θωράκιση της Αττικής και η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Σε αυτή την κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου, ζήτησα από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν στις αναγκαίες παρεμβάσεις με στόχο την αποτροπή των πλημμυρικών φαινομένων, ενώ παράλληλα δρομολογούμε μελέτες και εκτελούμε έργα για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στρατηγική και με τη συνεργασία των αρμόδιων αρχών αλλά και ανθρώπων με τεχνογνωσία, διαμορφώνουμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας, προκειμένου να μην ξανανιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.