ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Λίφτινγκ» του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Αυδή

13:18 - 20 Νοε 2019 | Αυτοδιοίκηση
«Λίφτινγκ» του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Αυδή
Συνεχίζει τα «λίφτινγκ» σε πλατείες και πολυσύχναστους χώρους της πόλης ο δήμος Αθηναίων, με παρεμβάσεις από τις αρμόδιες διευθύνσεις και με χρήση όλης της διαθέσιμης υλικοτεχνικής υποδομής.

Το πρωί της Τετάρτης ήταν η σειρά της πλατείας Αυδή στο Μεταξουργείο, όπου αποκαταστάθηκε πλήρως ο ηλεκτροφωτισμός με αλλαγή λαμπτήρων κι επιδιορθώσεις στους ηλεκτρικούς πίνακες που τροφοδοτούν τις κολώνες της πλατείας. Συνεργεία της διεύθυνσης Πρασίνου κλάδεψαν τα δέντρα και φρόντισαν τη χαμηλή βλάστηση (θάμνους και φυτά). Διορθώθηκαν οι φθορές στα παγκάκια, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, τα οποία και βάφτηκαν, όπως και τα παρτέρια με τα φυτά. Επίσης, διορθώθηκαν τα επιδαπέδια καλαθάκια απορριμμάτων, τα οποία είχαν μικροφθορές κι αντικαταστάθηκαν από καινούρια όπου δεν ήταν δυνατόν να φτιαχτούν. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τη δράση της διεύθυνσης καθαριότητας, που σκούπισε, έπλυνε κι απολύμανε τον χώρο της πλατείας.

«Η πλατεία Αυδή, αλλιώς. Καθαρή, περιποιημένη και με φροντισμένο πράσινο. Έτσι όπως πρέπει να είναι, και γίνονται, όλες οι πλατείες μας» έγραψε στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με τον δήμο, παρεμβάσεις τέτοιας μορφής επαναλαμβάνονται πλέον με σχεδιασμό και τακτικότητα, παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα των υπηρεσιών του (καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτροφωτισμός, τεχνικές υπηρεσίες κ.α.) σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.