ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατούλης: Τα αιτήματα των εργαζομένων αποτελούν και δικά μας προβλήματα

10:37 - 14 Ιαν 2020 | Αυτοδιοίκηση
Πατούλης: Τα αιτήματα των εργαζομένων αποτελούν και δικά μας προβλήματα
«Περιφέρεια και εργαζόμενοι διαμορφώνουμε κοινό μέτωπο διεκδικήσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν χρόνια και συσσωρευμένα προβλήματα», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, κατά τη χθεσινή κοπή της πίτας.

Τη θέση αυτή, με τη διαβεβαίωση ότι στο πρόσωπό του «οι εργαζόμενοι θα έχουν ένα σύμμαχο», εξέφρασε ο κ. Πατούλης όταν η πρόεδρος του συλλόγου Βέτα Πανουτσάκου χαρακτήρισε αναγκαία την επίλυση χρόνιων προβλημάτων όπως η υποστελέχωση, η υγιεινή και η ασφάλεια, οι αποδοχές, η κινητικότητα, οι συνθήκες εργασίας κ.α..

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης τοποθετήθηκε, για την δρομολόγηση επίλυσης ορισμένων εξ’ αυτών ενώ συμφωνήθηκε και η σύσταση κοινής Επιτροπής για να παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης τους. Επιπλέον, αποφασίστηκε και η πραγματοποίηση - κατά περιοδικά διαστήματα - συνάντηση του περιφερειάρχη με  τα μέλη του Δ.Σ. για την εξεύρεση άμεσων λύσεων σε σειρά από ζητήματα.

Ωστόσο, ο περιφερειάρχης κατέγραψε τα αιτήματα των εργαζομένων και επισήμανε ότι για να επέλθει ο στόχος της ανάπτυξης στην Αττική θα χρειαστεί «πολιτική ηγεσία και εργαζόμενοι να συνεργαστούν συστηματικά και στενά». Οφείλουμε, πρόσθεσε, να καταβάλλουμε συλλογική προσπάθεια για να αλλάξουμε την Αττική ενώ η «γνώση, η εμπειρία αλλά και η διάθεσή μας για σκληρή δουλειά αποτελούν τη βάση προκειμένου να εργαστούμε με ενότητα και σύμπνοια. Θα λειτουργούμε πέρα και πάνω από ιδεοληψίες και διαχωριστικές γραμμές. Τα αιτήματα των εργαζομένων αποτελούν και δικά μας προβλήματα».

Τέλος, ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του συλλόγου προκειμένου να βρεθούν λύσεις για να δοθεί «αποτελεσματικά αυτή την καθημερινή μάχη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.