ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου δικτύου οδοφωτισμού ζητεί ο Δήμος Χαλανδρίου

13:20 - 20 Ιαν 2020 | Αυτοδιοίκηση
Αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου δικτύου οδοφωτισμού ζητεί ο Δήμος Χαλανδρίου
Νέο εξώδικο στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) επέδωσε ο δήμος Χαλανδρίου, ζητώντας την αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου δικτύου οδοφωτισμού, που ευθύνεται για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στην πόλη, ειδικά σε περίπτωση βροχής, και ενέχει ενδεχομένως κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών.

Είναι το τρίτο που καταθέτει ο δήμος σε διάστημα περίπου ενάμιση χρόνου, δεδομένου ότι, όπως σημειώνει, παρά τις συνεχείς οχλήσεις του, ο ΔΕΔΔΗΕ δεν προχωρά στις αναγκαίες ενέργειες.

Ο δήμος Χαλανδρίου τονίζει ότι παλιός εξοπλισμός του Δικτύου έχει χάσει τη στεγανότητά του, με αποτέλεσμα, όταν βρέχει, ολόκληρες περιοχές της πόλης να βυθίζονται στο σκοτάδι. Σε άλλες περιπτώσεις παρατηρείται το φαινόμενο οι λάμπες να μένουν αναμμένες όλο το 24ωρο ή να ανάβουν την ημέρα και να σβήνουν τη νύχτα.

Μόνο τον Νοέμβριο του 2019 ο δήμος έστειλε 30 αναγγελίες για διαφορετική κάθε φορά βλάβη. «Και παρότι κάποιες "αποκαταστάθηκαν", η "αποκατάσταση" αποδείχτηκε προσωρινή και η βλάβη επανεμφανίστηκε με την πρώτη βροχή» σημειώνεται στο εξώδικο του δήμου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.