ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν παραχώρηση χώρων για καλοκαιρινές εκδηλώσεις

21:09 - 13 Μαϊ 2020 | Αυτοδιοίκηση
Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν παραχώρηση χώρων για καλοκαιρινές εκδηλώσεις
Χώρους για τη διοργάνωση δωρεάν καλλιτεχνικών δρωμένων θα παραχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων στους καλλιτέχνες από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο.

Από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει την Τεχνόπολη και άλλους εμβληματικούς χώρους του -ακόμα και το ίδιο το Δημαρχιακό Μέγαρο- που πληρούν όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς κανονισμούς, για τη διοργάνωση δωρεάν συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, παραστάσεων χορού, προβολών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμος θα παρέχει και όλες τις απαιτούμενες υποδομές για την πραγματοποίησή τους: ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, βασικό backline, roof stage, τεχνικό προσωπικό, προσωπικό φύλαξης κ.ά.

«Ο δήμος Αθηναίων αφουγκράζεται τα νέα δεδομένα. Λαμβάνει υπόψη την ανάγκη των καλλιτεχνών για δημιουργία και επικοινωνία, αλλά και των πολιτών για ψυχαγωγία και κινητοποιεί όλες του τις δυνάμεις, διαθέτοντας χώρους και πόρους, προκειμένου να προβάλει τον σύγχρονο πολιτισμό και να στηρίξει έμπρακτα τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:54 - 13 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.