ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ο Γιώργος Ιωακειμίδης

09:17 - 30 Μαρ 2023 | Αυτοδιοίκηση
Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ο Γιώργος Ιωακειμίδης
Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία της περιφέρειας Αττικής ανακοίνωσε και επίσημα ο επί 7 θητείες εκλεγμένος δήμαρχος Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

«Θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση αυτών των πολιτών θα διεκδικήσω στο όνομα τους τη δυνατότητα να βελτιωθεί η ζωή τους στην καθημερινότητα με ασφάλεια κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη», τόνισε στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του.

Σκοπός του είπε είναι να δημιουργήσει ένα συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες των 66 δήμων της περιφέρειας για ένα καλύτερο και πιο φωτεινό αύριο

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από την εποχή του Πολυτεχνείου ήταν κανα δυο χρόνια μικρότερος από μένα συνυπήρξαμε και σαν δήμαρχοι εγω στο Ηράκλειο αυτός στη Νίκαια και στο Ρέντη, θεωρώ ότι είναι μία υποψηφιότητα αυτοδιοικητική της οποίας εύχομαι κάθε τύχη και νομίζω θα είναι καλό και για την περιφέρεια να εκλεγεί ο Γιώργος Περιφερειάρχης», ανέφερε ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Μαστοράκος.

«Το κυριότερο για μένα είναι πως έχει αποτέλεσμα σε ότι αναλαμβάνει είχε αποτέλεσμα στην πόλη θα έχει αποτέλεσμα και στην περιφέρεια».

«Είναι άνθρωπος με κομματική αχρωματοψία αυτό τον χαρακτηρίζει και δουλεύει πάντα για το καλό του πολίτη και είναι πάντα από πάνω τα κάνει όλα δηλαδή είναι και δήμαρχος και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κάνει και επιβλέψεις τρέχει όλη μέρα και νομίζω έναν τέτοιο άνθρωπο θέλει η περιφέρεια», δήλωσε η Νέλλη Παπαχελά.

Ο αστικός κύκλος συνεργασίας και εμπιστοσύνης του Γιώργου Ιωακειμίδη απευθύνεται σε 4.000.000 πολίτες που μένουν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.