ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Coca-Cola 3Ε και Τoyota Ελλάς για λιγότερα καυσαέρια

13:39 - 11 Μαρ 2011 | Αυτοκίνητο
Πιο οικολογικό θέλει να κάνει το στόλο αυτοκινήτων της η Coca-Cola Τρία Έψιλον και γι' αυτό τον ανανεώνει σε συνεργασία με την Toyota Ελλάς. Συγκεκριμένα, τη συνεργασία τους ανακοινώνουν η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Τoyota Ελλάς ΑΒΕΕ, η οποία προβλέπει την ενίσχυση του στόλου αυτοκινήτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με συνολικά 786 αυτοκίνητα Τoyota Yaris και Toyota Auris αναδεικνύοντας τη δέσμευση των δύο εταιρειών στην προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση εκπομπών CO2.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον εμπλουτίζει για 5η φορά το στόλο των οχημάτων της με αυτοκίνητα Toyota, τα οποία είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Toyota Optimal Drive.
Σύμφωνα με στοιχεία της Τoyota Ελλάς ΑΒΕΕ, έχει προβλεφθεί πως η μέση μείωση εκπομπών CO2, καθόλη τη διάρκεια χρήσης των αυτοκινήτων από την Coca Cola Τρία Έψιλον, θα είναι τουλάχιστον 420.000 kg. Παράλληλα, έχει υπολογιστεί, πως η συνολική εξοικονόμηση κατανάλωσης καυσίμων, καθόλη τη διάρκεια χρήσης των αυτοκινήτων, θα ανέλθει περίπου στο 8% συγκριτικά με την κατανάλωση άλλων μοντέλων της κατηγορίας των Toyota Yaris και Αuris.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ και Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για χίλιους και πλέον χρήστες του στόλου των αυτοκίνητων της Coca Cola Τρία Έψιλον, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν από την Toyota Ελλάς σε θέματα περιβάλλοντος, οικολογικής συνείδησης, εξοικονόμησης καυσίμου και οδικής ασφάλειας.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:41 - 11 Μαρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.