ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανέωσε για τρία χρόνια με Mercedes, ο Χάμιλτον

22:55 - 20 Μαϊ 2015 | Αυτοκίνητο
Ανανέωσε για τρία χρόνια με Mercedes, ο Χάμιλτον
Τη συνεργασία της  για επιπλέον τρία χρόνια με τον Λιούις Χάμιλτον, ανακοίνωσε η Mercedes, με τον Άγγλο πιλότο να οδηγεί το μονοθέσιο της γερμανικής εταιρείας στη Formula 1 έως το 2018.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε με μια δήλωση της εταιρείας από την έδρα της στην Στουτγάρδη, με τον Χάμιλτον που είναι παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2014 αλλά και επικεφαλής ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα να δηλώνει «πολύ περήφανος γι΄ αυτό το συμβόλαιο».

Ο Βρετανός ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη δήλωσε ότι «η Mercedes είναι το σπίτι μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχής που θα παραμείνω εδώ για άλλα τρία χρόνια. Το αυτοκίνητο που οδηγώ είναι το καλύτερο που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Η εταιρεία άρχισε να με υποστηρίζει από το 1998 και αυτό σημαίνει ότι το 2018 θα γιορτάσω 20 χρόνια μαζί της».

Ο επικεφαλής της Mercedes Motorsport, Τότο Βολφ, χαιρέτησε από την πλευρά του την απόφαση. «Η συνέχεια και η συνέπεια είναι ένα από τα κλειδιά για να κατακτήσεις επιτυχίες στη F1. Προτεραιότητα αυτό το έτος ήταν η ανανέωση του συμβολαίου, κι εμείς το πράξαμε στο σωστό χρόνο για να μην τρέχουμε ύστερα».

Και ο Βολφ κατέληξε: «Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή συμφωνία που αυξάνει τη δέσμευση του Χάμιλτον με τη μάρκα της Mercedes. Δεν βλέπω την ώρα να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το πιο ισχυρό δίδυμο πιλότων στη F1».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.