ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Google με Renault-Nissan-Mitsubishi

11:26 - 18 Σεπ 2018 | Αυτοκίνητο
Συνεργασία Google με Renault-Nissan-Mitsubishi
Ακόμα πιο ηχηρή την παρουσία της στην αυτοκινητοβιομηχανία κάνει η Google η οποία θα συνεργαστεί με την αυτοκινητική συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi προμηθεύοντάς τα αυτοκίνητα με το λειτουργικό σύστημα android για το επόμενης γενιά έξυπνο ραδιόφωνο των οχημάτων.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal η συμμαχία των αυτοκινητοβιομηχανιών, που μαζί καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στη λίστα των πωλήσεων επέλεξε τον κολοσσό της Σίλικον Βάλλεϊ για την επόμενη γενιά συστήματος ψυγαχωγίας που περιλαμβάνει στα αυτοκίνητά της δίνοντας το προβάδισμα στην Alphabet.

Ο όμιλος αυτοκινήτων, που πέρυσι πούλησε 10,6 εκατ. οχήματα παγκοσμίως, θα κυκλοφορήσει το νέο σύστημα της το 2021. Μέσω της συνεργασίας του οι οδηγοί θα έχουν καλύτερη ενσωμάτων των χαρτών της Google (google maps) ψηφιακό βοηθό που ενεργοποιείται με την φωνή και app store για τον εμπλουτισμό του με επιπλέον εφαρμογές.

Όπως όλα δείχνουν η μάχη των εταιρειών για να κατακτήσουν την αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζεται. Πολλές άλλωστε από αυτές πειραματίζονται εδώ και καιρό στην αυτόνομη οδήγησης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.