ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τις 10-18 Νοεμβρίου η έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ» στο Ελληνικό

16:27 - 01 Οκτ 2018 | Αυτοκίνητο
Από τις 10-18 Νοεμβρίου η έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ» στο Ελληνικό
Στις αρχές του επόμενου μήνα θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού στην αίθουσα ξιφασκίας.

Η φετινή διοργάνωση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την διεθνή έκθεση στο Παρίσι όπου πολλά από τα νέα μοντέλα που παρουσιάζονται εκεί θα βρεθούν και στην ελληνική έκθεση. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» οι εξής εισαγωγικές εταιρείες: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

Μεταξύ των νεωτερισμών της φετινής διοργάνωσης θα είναι η αναβάθμιση των test drives που γίνονται στον εξωτερικό χώρο πέριξ της αίθουσας ξιφασκίας αλλά και η επέκταση του στεγασμένου χώρου της έκθεσης κατά 1.500 τ.μ. Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα ο τομέας του aftermarket, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Επίσης, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: «Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας».

Τέλος, η ΕΚΟ μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, με το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην ελληνική επικράτεια (άνω των 900), θα είναι μέγας χορηγός ονόματος της έκθεσης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο έναν σημαντικό θεσμό στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.