• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Μια ιστορία εθελούσιας: Από την Τράπεζα Κύπρου στην περιποίηση αυτοκινήτων

18:55 - 13 Δεκ 2018 | Αυτοκίνητο
Μοντέλο για το πώς αξιοποιήθηκε τα χρόνια της κρίσης μια από τις εθελούσιες εξόδους προσωπικού αποτελεί η περίπτωση δυο στελεχών της Τραπέζης Κύπρου από το Ηράκλειο, του Νεκτάριου Πλουμίδη και του Μιχάλη Τσαντάκη. Μετά από έρευνα και στάθμιση δεδομένων ξεκίνησαν την εταιρία Details Car Care Specialists, που ειδικεύεται στην εμπορία προϊόντων και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προστασίας καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτων.

Τώρα αναπτύσσουν το δίκτυό τους έχοντας ήδη ένα sucess story στην πλάτη τους. την πορεία της εταιρίας που ξεκίνησαν το 2016. Μάλιστα η ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρίας έχει βασιστεί στα ψηφιακά εργαλεία, κάτι ιδιαίτερα καινοτόμο για μια ΜμΕ. «Πατάμε σε έναν οδικό χάρτη με αιχμή τις νέες τεχνολογίες και την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων. Είναι ο μόνος δρόμος για ΜμΕ να αναπτυχθούν και να στηρίξουν την παρουσίας τους σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον» τονίζει ο κ.Τσαντάκης, που για χρόνια μαζί με τον κ. Πλουμίδη, αποτελούσαν κορυφαία τραπεζικά στελέχη στη

Ήδη η εταιρία που ξεκίνησε το 2016 από το Ηράκλειο της Κρήτης από δυο πρώην τραπεζικά στελέχη τον Νεκτάριο Πλουμίδη και τον Μιχάλη Τσαντάκη εγκαινίασε την παρουσία της στα Ιωάννινα περιοχή Ανατολή (οδός Παπαναστασίου 78), μέσω του συστήματος δικαιόχρησης (franchise).

Στο νέο σημείο του δικτύου προσφέρονται όλα τα προϊόντα της Details Car Care Specialists είδη καθαρισμού και  προϊόντα περιποίησης, προστασίες για κάθε μέρος του αυτοκινήτου (χρώμα, τζάμι, δέρμα ύφασμα, πλαστικό)    αλλά και παρέχονται υπηρεσίες ειδικών καθαρισμών και ανάλογων υπηρεσιών. Παράλληλα προσφέρεται όλη η γκάμα υποστήριξης των επαγγελματιών των καταστημάτων περιποίησης και πλυντηρίων αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα δίνεται έμφαση στον ιδιώτη, τον χομπίστα, τον λάτρη του αυτοκινήτου του με εργαλεία, προϊόντα, καθοδήγηση και λύσεις σε κάθε πρόβλημα εμφάνισης του οχήματος του.

 Στα Ιωάννινα η επέκταση της Details Car Care Specialists γίνεται σε συνέργια με κ. Δημήτρη Δόση, οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του και τη βαθιά γνώση του κλάδου αναμένεται να αποτελέσει σε συνδυασμό με τις έξυπνες λύσεις που προσφέρει η εταιρία,  πυλώνα ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή.

 «Η μεγάλη αποδοχή των προϊόντων μας και υπηρεσιών μας οδήγησε στην απόφαση για άνοιγμα σημείων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Εντάσσεται η πρωτοβουλία αυτή σε ένα στρατηγικό πλάνο που έχουμε καταστρώσει από την πρώτη στιγμή και βασίζεται στην προώθηση καινοτόμων προϊόντων, στην ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής στην παροχή ειδικής τεχνογνωσίας στον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη» αναφέρει σε δήλωσή του ο Νεκτάριος Πλουμίδης.

 Η εταιρία παράλληλα είναι σε διαδικασία πύκνωσης του δικτύου της αλλά και εμπλουτισμού της γκάμας κωδικών της.
 
Γιώργος Αλεξάκης
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman