ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκαλύφθηκε μέσω teaser φωτογραφίας το νέο μικρό, SUV της Skoda

09:47 - 16 Ιαν 2019 | Αυτοκίνητο
Αποκαλύφθηκε μέσω teaser φωτογραφίας το νέο μικρό, SUV της Skoda
Το νέο crossover της SKODA συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV με την ευελιξία ενός compact μοντέλου

Σε μια κατηγορία που κατακλύζεται από νέες προτάσεις και που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά, η SKODA ετοιμάζεται να λανσάρει άλλη μια ιδανική πρόταση, ένα μικρό crossover, που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου).

 

Στην εικόνα διαφαίνεται το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με τον ελκυστικό σχεδιασμό των νέων προβολέων LED, με τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

 

Το νέο SKODA θα προσφέρει πλεονεκτήματα από δύο διαφορετικούς κόσμους. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που προσφέρει μόνο ένα SUV – όπως υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, καλύτερη θέα προς τα έξω, πιο άνετη είσοδος και έξοδος,  αυξημένη απόσταση από το έδαφος – με την ευελιξία και την ευκολία οδήγησης που απαντάται σε ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις.

 

Το urban crossover της SKODA είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο για κίνηση στην πόλη αλλά και μακριά από αυτή! Βασίζεται στη σπονδυλωτή πλατφόρμα MQB (Modular Transverse Matrix) του Volkswagen Group, ενώ προσφέρει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με πολλές «Simply Clever» διευκολύνσεις - ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας, παράλληλα με ασυναγώνιστα ευρύχωρο εσωτερικό!

Τελευταία τροποποίηση στις 12:49 - 25 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.