ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aπό που προέρχεται το όνομα του νέου SUV της Seat, Tarraco;

20:01 - 28 Ιαν 2019 | Αυτοκίνητο
Aπό που προέρχεται το όνομα του νέου SUV της Seat, Tarraco;
Το νέο Tarraco βρίσκεται στην κορυφή της οικογένειας SUV της SEAT, ως ο μεγαλύτερος αδελφός των Ateca και Arona και συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, δυναμικό και ευέλικτο χειρισμό, πρακτικότητα και λειτουργικότητα με κομψή σχεδίαση.

Το Tarraco συνδυάζει τα πολλά πλεονεκτήματα των μεγάλων διαστάσεων του, προσφέροντας ένα όχημα που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Το όνομα του προέρχεται από την αρχαία ονομασία της Μεσογειακής πόλης Tarragona, ένα ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο με εκπληκτική αρχιτεκτονική. Το Tarraco είναι το πρώτο όνομα μοντέλου SEAT που επιλέχθηκε μέσω δημόσιας ψηφοφορίας από περισσότερους από 140.000 φίλους της μάρκας  που συμμετείχαν στο τελικό στάδιο της πρωτοβουλίας #SEATseekingName.


Το νέο μεγάλο SUV είναι ένα μείγμα των βασικών χαρακτηριστικών κάθε μοντέλου SEAT: σχεδίαση και λειτουργικότητα, αποδοτικότητα και άνεση, προσβασιμότητα και ποιότητα, τεχνολογία και συναίσθημα, αλλά με τέτοιο τρόπο που να ταιριάζει σε μία ευρύτερη ποικιλία lifestyles.

 

Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε δύο προηγμένους βενζινοκινητήρες και δύο εξελιγμένους κινητήρες diesel, ενώ το Tarraco ανταποκρίνεται στην πλέον πρόσφατη νομοθεσία εκπομπών ρύπων και προσφέρει την καλύτερη απόδοση στον πελάτη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.