ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To πρωτοποριακό ηλεκτρικό BMW iNEXT σε φάση δοκιμών

18:16 - 11 Φεβ 2019 | Αυτοκίνητο
To πρωτοποριακό ηλεκτρικό BMW iNEXT σε φάση δοκιμών
Αυτήν την εποχή, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο iNEXT περνάει για πρώτη φορά από φάση χειμερινών δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες στον πολικό κύκλο. Θα το δούμε στους δρόμους το 2021.

Το πρωτότυπο BMW iNEXT βρίσκεται αυτή την περίοδο στο χειμερινό κέντρο δοκιμών του BMW Group στην πόλη Arjeplog της Σουηδίας .

 

Στόχος των μηχανικών η βελτιστοποίηση, ο έλεγχος και η εναρμόνιση όλων των εξαρτημάτων του κινητήριου συνόλου, του πλαισίου και της ανάρτησης σε ακραίες καιρικές και οδικές συνθήκες.

 Καθότι είναι 100% ηλεκτροκίνητο, το BMW iNEXT φτιάχτηκε για να ικανοποιεί τις ατομικές ανάγκες μετακίνησης με ιδιαίτερα βιώσιμο τρόπο.

 

 Η έκδοση παραγωγής του BMW iNEXT θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της BMW στο Dingolfing από το 2021. Η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group διαθέτει όλα τα στοιχεία – κλειδιά του μέλλοντος δηλαδή τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, συνδεσιμότητας, ηλεκτροκίνησης και προηγμένες υπηρεσίες αυτοκινήτου.

 

Το εντατικό πρόγραμμα δοκιμών, το οποίο είναι ανάλογο των δοκιμών στις οποίες υποβάλλονται όλα τα μοντέλα BMW με συμβατικούς κινητήρες, δείχνει πόσο ώριμη είναι η τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που έχει αναπτύξει το BMW Group και καθιστά το BMW iNEXT σύμβολο μετάβασης σε μία νέα εποχή για την απόλαυση στην οδήγηση.

 

 Οι δοκιμές των παραλλαγμένων BMW iNEXT γίνονται σε χιονισμένες διαδρομές και παγωμένες λίμνες, εκεί όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες και η πολύ χαμηλή πρόσφυση κυριαρχούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.