ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόσα άλογα αποδίδει το νέο Ford Focus ST;

10:05 - 19 Φεβ 2019 | Αυτοκίνητο
Πόσα άλογα αποδίδει το νέο Ford Focus ST;
Αναβαθμισμένο και με σπορ τεχνολογίες που φέρουν τη σφραγίδα Ford Performance, το νέο Ford Focus ST θα αρχίσει να πωλείται το καλοκαίρι σε 5θυρες και wagon εκδόσεις.

Η Ford αποκάλυψε σήμερα το νέο Focus ST, ένα αυτοκίνητο που εξελίχθηκε από τη Ford Performance προκειμένου να προσφέρει τις έντονες συγκινήσεις ενός hot-hatchback σε συνδυασμό με την κομψότητα, την άνεση και την πρακτικότητα ενός οικογενειακού μοντέλου.

 

Τη βάση για την κορυφαία δυναμική συμπεριφορά του νέου Focus ST αποτελεί η τέταρτη γενιά Focus, σε 5θυρες και wagon εκδόσεις. Η νέα πλατφόρμα C2 της Ford αναβαθμίζεται με προηγμένα συστήματα ανάρτησης, πέδησης και κίνησης, τα οποία δημιουργούν το ταχύτερο αλλά και πιο απολαυστικό στην οδήγηση Focus ST που κατασκευάστηκε ποτέ – τόσο στον ανοιχτό δρόμο όσο και στην πίστα.

 

Κινητήρας 2.3L EcoBoost

 

Η νέα γενιά του αλουμινένιου 2.3L EcoBoost κινητήρα της Ford είναι η ισχυρότερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ στο Focus ST. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, που αποδίδει 280 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και ροπή 420 Nm από τις 3.000 μέχρι και τις 4.000 σαλ, είναι ο πιο εύστροφος στην ιστορία του μοντέλου εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0‑100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 6 δευτερολέπτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.