ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Continental: Ιδρυτικός συνεργάτης στη σειρά αγώνων E off-road, για ηλεκτροκίνητα οχήματα

13:00 - 22 Φεβ 2019 | Αυτοκίνητο
Continental: Ιδρυτικός συνεργάτης στη σειρά αγώνων E off-road, για ηλεκτροκίνητα οχήματα
Χορηγός στη σειρά αγώνων, Extreme E off-road για ηλεκτροκίνητα οχήματα, πρόκειται να γίνει σύντομα η Continental.

Με βιώσιμα ηλεκτρικά SUVs και τεχνολογία ελαστικών από την Continental, η νέα σειρά αγώνων θα στείλει τους αγωνιζόμενους στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου. Οι διοργανωτές του Extreme E αναμένουν τη συμμετοχή  δώδεκα ομάδων, οι οποίες  θα λάβουν μέρος στην εναρκτήρια περίοδο, με εκκίνηση σε 2 χρόνια από σήμερα.  Η δοκιμή των πρωτότυπων οχημάτων προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2019.

 

Η Continental, αρχικά, θα αποτελεί ιδρυτικό συνεργάτη της σειράς Extreme E, και Premium Partner, από το 2021.

 
Η Continental, ως  κατασκευαστής κορυφαίων ελαστικών, θα εξασφαλίσει τέλεια πρόσφυση στο δρόμο, είτε πρόκειται για τα Ιμαλάια, είτε  για τις ακτές του Ινδικού Ωκεανού, την Αρκτική, την έρημο ή ακόμη και τις τροπικές περιοχές.  Σε αυτές τις τοποθεσίες, η σειρά αγώνων Extreme E, θα δώσει έμφαση στις προκλήσεις, που ήδη αντιμετωπίζουν σήμερα, όσοι ζουν σε αυτά τα οικοσυστήματα.
«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα συνεργασία», δήλωσε ο Nikolai Setzer, υπεύθυνος για το τμήμα Ελαστικών και Εταιρικών Αγορών, στην Continental AG. «Το Extreme E είναι μια πολύ νέα μορφή αγωνιστικών αθλημάτων που προσφέρει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα εξαιρετικά & πολύ υψηλών επιδόσεων ελαστικά μας μπορούν να τα καταφέρουν σε ακραίες συνθήκες. Οι οδηγοί, σε αυτή την περιπετειώδη off-road σειρά αγώνων, θα καταλάβουν πώς η κορυφαία απόδοση συναντά την ασφάλεια, ανεξάρτητα από το είδος του εδάφους. Η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού, απέναντι σε τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή, η υπεύθυνη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και η προστασία σημαντικών οικοσυστημάτων, αποτελεί για την Continental έναν σημαντικό παράγοντα για την υποστήριξη αυτής της σειράς αγώνων. Η αφοσίωση στις αξίες της αειφορίας είναι βασική προτεραιότητα στην Continental και αυτό ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους στόχους του Extreme E. Η Continental θα εξοπλίσει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των αγώνων με τα κατάλληλα ελαστικά για το αντίστοιχο έδαφος».
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.