ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CUPRA Formentor: ένα φανταστικό concept car που κατεβαίνει στη Γενεύη

11:05 - 23 Φεβ 2019 | Αυτοκίνητο
CUPRA Formentor: ένα φανταστικό concept car που κατεβαίνει στη Γενεύη
Η CUPRA γιορτάζει την πρώτη της επέτειο με την αποκάλυψη του πρωτότυπου μοντέλου CUPRA Formentor

Η μάρκα CUPRA γιορτάζει την πρώτη της επέτειο με το πιο εντυπωσιακό και δυναμικό μοντέλο, το πρωτότυπο CUPRA Formentor.

 

Μέσα σε ένα χρόνο η μάρκα CUPRA απέδειξε τις δυνατότητες της στην αγορά καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 40% συγκριτικά με πέρυσι (14.400 πωλήσεις). Μετά το λανσάρισμα του πρώτου μοντέλου της μάρκας, του CUPRA Ateca, το πλάνο πωλήσεων προβλέπει διπλασιασμό των μεγεθών μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

 

Με εντυπωσιακή εξωτερική σχεδιάση που τραβάει αμέσως την προσοχή, με εσωτερικό που προστατεύει τον οδηγό και τους επιβάτες, με ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες και με σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρέχει υψηλή αλλά και φιλική προς το περιβάλλον  απόδοση, το CUPRA Formentor είναι το παράθυρο στο μέλλον της μάρκας.

Το όχημα συγκεντρώνει τα οφέλη ενός αυτοκινήτου επιδόσεων με τις ιδιότητες ενός SUV, σε μια περίοδο που η κατηγορία CUV πρόκειται να σημειώσει απίστευτη ανάπτυξη. Επιδεικνύει τη φιλοδοξία, την εκφραστικότητα και την έμπνευση που η μάρκα κατέχει εγγενώς και ενισχύει τη θέση της CUPRA ως τεχνολογική μάρκα με κατεύθυνση στο μέλλον.

 

Η κινητήρια δύναμη του CUPRA Formentor είναι ο υβριδικός κινητήρας plug-in υψηλής απόδοσης, ένας κινητήρας σχεδιασμένος που ικανοποιεί τις σημερινές απαιτήσεις για απόδοση και εγκαινιάζει την ηλεκτρική κατεύθυνση της μάρκας.

 

Η ανάμειξη της τεχνολογίας ενός προηγμένου, υψηλής απόδοσης και ισχύος,  βενζινοκινητήρα με τα χαρακτηριστικά υψηλής ροπής ενός ηλεκτροκινητήτρα, επιτρέπει στο υβριδικό CUPRA Formentor να ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Σε συνδυασμό με σύστημα μετάδοσης DSG με διπλό συμπλέκτη, η συνολική απόδοση των 180kW / 245PS παρέχεται απρόσκοπτα στους τροχούς. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.