ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρεμιέρα για τη νέα BMW Σειρά 7 στη Γενεύη

13:52 - 25 Φεβ 2019 | Αυτοκίνητο
Πρεμιέρα για τη νέα BMW Σειρά 7 στη Γενεύη
Το πολυτελές μοντέλο διαθέτει μια νέα σχεδίαση, ακόμη περισσότερα στοιχεία σε εξοπλισμό άνεσης ενώ αναβαθμίσεις έχουν γίνεια και στους κινητήρες.

Η BMW αναβαθμίζει το προφίλ των κορυφαίων μοντέλων της στην πολυτελή κατηγορία, με μία εκτεταμένη ανανέωση, πιο προηγμένη γκάμα κινητήρων και καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου/λειτουργίας, υποστήριξης οδηγού και συνδεσιμότητας. Η νέα BMW 7 κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στη Γενεύη. Το νέο μοντέλο διαθέτει πλήρως  ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση  και τονίζει την αυτοπεποίθηση του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη κομψότητα. Μέσα στην καμπίνα, τανέα στοιχεία εξοπλισμού, η βελτιωμένη ακουστική άνεση και η τελευταία γενιά του συστήματος απεικόνισης και ελέγχου, όλα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του παράγοντα ‘ευεξίας’.

 

Το cockpit περιλαμβάνει πίνακα οργάνων και Control Display με το λογισμικό BMW Operating System 7.0, όπως και η μονάδα ελέγχου BMW Touch Command για τους πίσω επιβάτες. Η πληθώρα λειτουργιών που παρέχουν τα στάνταρ και προαιρετικά συστήματα υποστήριξης οδηγού για τη νέα BMW Σειρά 7 περιλαμβάνει τώρα το Reversing Assistant.

 

 Η περαιτέρω εξελιγμένη γκάμα κινητήρων για τη BMW Σειρά 7 περιλαμβάνει έναν V12 με φίλτρο σωματιδίων βενζίνης, ένα νέο οκτακύλινδρο βενζινοκινητήρα και τρεις εξακύλινδρους σε σειρά diesel. Τα τρία plug-in υβριδικά μοντέλα της νέας οικογένειας BMW Σειράς 7 προσφέρουν αυξημένη ιπποδύναμη και μεγαλύτερη αυτονομία. Όλες οι εκδόσεις πληρούν το αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.