ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Honda CR-V: Με πέντε αστέρια έφυγε από το Euro NCAP

09:54 - 01 Μαρ 2019 | Αυτοκίνητο
Το νέο Honda CR-V απέσπασε πέντε αστέρια στις τελευταίες δοκιμές του οργανισμού αξιολόγησης ασφάλειας Euro NCAP. Το CR-V διαθέτει μοναδική δομή αμαξώματος που του παρέχει κορυφαία αντοχή και ακαμψία και μία ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας.
 
Σχεδιασμένη για να προσφέρει ασφάλεια σε συγκρούσεις απ’  όλες τις κατευθύνσεις (‘All Directions Collision Safety’), η πλατφόρμα ενσωματώνει την αποκλειστική, επόμενη γενιά  δομής αμαξώματος ACE™ (Advanced Compatibility Engineering) της Honda. Η δομή αυτή χρησιμοποιεί ένα δίκτυο συνδεδεμένων στοιχείων με σκοπό την ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας πρόσκρουσης, μειώνοντας τις δυνάμεις που μεταφέρονται στον κλωβό επιβατών  διασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή σε εμπρόσθιες, πλευρικές και οπίσθιες συγκρούσεις.
 

Στα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του νέου CR-V προστίθεται μία σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing™. Το πακέτο τεχνολογιών Honda Sensing™ θεωρείται από τα πιο ολοκληρωμένα στην κατηγορία του. Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πληροφοριών από ραντάρ και κάμερες και αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας για να προειδοποιεί και να υποστηρίζει τον οδηγό σε κρίσιμες καταστάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:00 - 01 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.