ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με 25 ηλεκτρικά και plug - in η BMW έως το 2025

12:37 - 12 Μαρ 2019 | Αυτοκίνητο
Το BMW Group είναι παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος plug-in υβριδικών οχημάτων και μαζί με το πλήρως ηλεκτρικό BMW i3, η εταιρία προσφέρει τώρα ηλεκτροκίνητα οχήματα σε όλες τις κατηγορίες.

Το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αποτέλεσε τη σκηνή για τα νέα plug-in υβριδικά οχήματα του BMW Group, με παγκόσμιες πρεμιέρες για τις ηλεκτροκίνητεςεκδόσεις για την BMW Σειρά 3, την BMW Σειρά 7, και τις BMW X3 και BMW X5. Η BMW Σειρά 5 και Σειρά 2 Active Tourer θα αποκτήσουν επίσης νέα plug-in υβριδική τεχνολογία τέταρτης γενιάς κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το BMW Group είναι παγκοσμίως κορυφαίος πάροχος plug-in υβριδικών οχημάτων και μαζί με το πλήρως ηλεκτρικό BMW i3, η εταιρία προσφέρει τώρα ηλεκτροκίνητα οχήματα σε όλες τις κατηγορίες.

 

Μετά από πέντε και πλέον χρόνια στην αγορά, το BMW i3 παραμένει πολύ δημοφιλές, με αύξηση πωλήσεων τους πρώτους δύο μήνες της χρονιάς έως 19,8% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρσι. Μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, το BMW Group θα έχει λανσάρει έως δέκα νέα ή ανανεωμένα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα. Μέχρι το 2025, η εταιρία σχεδιάζει να έχει τουλάχιστον 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην αγορά, 12 από τα οποία θα είναι πλήρως ηλεκτρικά.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.