ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη γραμμή παραγωγής η νέα BMW 7

21:09 - 13 Μαρ 2019 | Αυτοκίνητο
Στη γραμμή παραγωγής η νέα BMW 7
Η παραγωγή της νέας BMW Σειράς 7 Sedan ξεκίνησε.

Η παραγωγή της νέας BMW Σειράς 7 Sedan ξεκίνησε στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing πριν από λίγες ημέρες. Σχεδόν τρεισήμισι χρόνια αφότου λανσαρίστηκε η έκτη γενιά, το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας BMW ανανεώθηκε αποκτώντας πιο δυναμική παρουσία.

 

«Η BMW Σειρά 7 προσδιορίζει την ταυτότητά μας σε αυτό το εργοστάσιο πάνω από 40 χρόνια. Είμαστε περήφανοι που το κορυφαίο μοντέλο της BMW, η νέα BMW Σειρά 7 Sedan, θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο Dingolfing. Η έμπειρη και ικανή ομάδα μας έχει ως στόχο να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα για κάθε όχημα που φέρνει στο δρόμο, μιας και είμαστε το Νο.1 εργοστάσιο της BMW στην παραγωγή πολυτελών μοντέλων», σχολίασε η Ilka Horstmeier, Διευθύντρια του Εργοστασίου του BMW Group στο Dingolfing.

 

Το λεγόμενο “ψηφιακό λανσάρισμα” ήταν μία ιδιαίτερη πρόκληση για την έναρξη παραγωγής: αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή ενός νέου οχήματος φτάνει σε πλήρη ημερήσιο όγκο ουσιαστικά μέσα σε 24 ώρες. Για να εξασφαλίζεται ότι ακόμα και το πρώτο όχημα πληροί πρότυπα υψηλής ποιότητας, τα περίπλοκα εξαρτήματα υποβλήθηκαν σε εικονικές δοκιμές ώστε να επιτυγχάνεται ακρίβεια εφαρμογής πριν την έναρξη της παραγωγής.

Από το 1977 που ξεκίνησε η παραγωγή της πρώτης Σειράς 7, πάνω από 1,9 εκατομμύρια αυτοκίνητα της BMW Σειράς 7 έχουν κατασκευαστεί στο Dingolfing. Από την αρχή, η παγκόσμια αγορά ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του πολυτελούς sedan. Η BMW Σειρά 7 είναι με διαφορά το Νο1 εξαγώγιμο προϊόν του εργοστασίου της Κάτω Βαυαρίας. Πέρσι, πάνω από το 90% της παραγωγής εξήχθη στο εξωτερικό. Η Κινεζική αγορά παίζει έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για το μοντέλο: Το 2018, το 44% των παγκόσμιων πωλήσεων διατέθηκε στην Κίνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.