ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο Opel Zafira Life

11:10 - 18 Μαρ 2019 | Αυτοκίνητο
Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για το νέο Opel Zafira Life
Το νέο Opel Zafira Life γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών τον Ιανουάριο και τώρα διατίθεται για παραγγελία

ο ευέλικτο πολυχρηστικό επιβατικό αυτοκίνητο διατίθεται ως Zafira Life Selection με χώρο για πέντε επιβάτες, κορυφαία άνεση και πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά. Ο 1.5L turbo diesel κινητήρας 75 kW/102 hp προδιαγραφών Euro 6d-TEMP κινεί τους εμπρός τροχούς (κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με NEDC: στην πόλη 5,4-5,3 l/100 km, εκτός πόλης 4,9-4,7 l/100 km, στο μικτό κύκλο 5,1-4,9 l/100 km, 134-129 g/km CO2, κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με WLTP2: στο μικτό κύκλο 7,2-6.1 l/100 km, 189-159 g/km CO2).

 

«Το Opel Zafira Life είναι ένα πολυχρηστικό επιβατικό όχημα ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των πελατών» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων, Aftersales και Marketing, Xavier Duchemin. «Διαθέσιμο σε τρία μήκη, καλύπτει τρεις κατηγορίες οχημάτων και επιτρέπει στους πελάτες να βρουν το ιδανικό μοντέλο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν επιπλέον καινοτόμες τεχνολογίες, από προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, μέχρι συστήματα υποβοήθησης που λειτουργούν με κάμερα και ραντάρ, και συρόμενες πόρτες ελεγχόμενες από αισθητήρες.»

 

Πρακτικότητα, άνεση και ασφάλεια, οι κορυφαίες προτεραιότητες

 

Το νέο Zafira Life διατίθεται σε έκδοση “Small” με μήκος 4,60m, “Medium” 4,95m και “Large” 5,30m.

 

Τα πολυρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού που διατίθενται ήδη από τη βασική έκδοση του Zafira Life Selection “Medium” (€34,660) – που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επαγγελματίες πελάτες – εξασφαλίζουν μία άνετη οδηγική εμπειρία. Σε αυτό συμβάλλουν επίσης συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης όπως Hill Start Assist, Cruise Control και Speed Limiter καθώς και ο έλεγχος πρόσφυσης με τη συμβολή του κινητήρα και του συστήματος πέδησης. Το ενιαίο κάθισμα (πάγκος) της δεύτερης σειράς μπορεί να αναδιπλώνεται και να αφαιρείται. Το Zafira Life Selection μπορεί να διαμορφώνεται - προαιρετικά - σε διάταξη εννέα καθισμάτων. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.