ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο Fiat 500X: Ο πρωταγωνιστής των SUV

12:28 - 21 Μαρ 2019 | Αυτοκίνητο
Νέο Fiat 500X: Ο πρωταγωνιστής των SUV
Με μοναδικό στιλ, κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και σύγχρονούς κινητήρες, το νέο Fiat 500Χ είναι το πιο ξεχωριστό SUV.

Όπως και η υπόλοιπα σειρά του Fiat 500, το νέο 500Χ αποτελεί σημείο αναφοράς για το ξεχωριστό του στιλ. Ο δυναμικός σχεδιασμός που συνδυάζει ιδανικά τα SUV χαρακτηριστικά με τα κλασσικά στοιχεία της δημοφιλούς σειράς 500 δημιουργούν ένα σύνολο που το ερωτεύεσαι απ’ όποια γωνία και αν το κοιτάξεις. Οι δύο εκδόσεις, Urban και Cross αποκαλύπτουν το διττό χαρακτήρα του 500Χ. Η Urban με πιο ραφιναρισμένες γραμμές τονίζει τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα και την ευελιξία του μοντέλου, ενώ η Cross αποκαλύπτει την περιπετειώδη πλευρά του, με τις ποδιές στους προφυλακτήρες να του προσδίδουν ένα αυθεντικό SUV στιλ.

fiat 3

Στο εσωτερικό η αγαπημένη αισθητική της σειράς 500 δίνει και εδώ το παρόν με την χρωματιστή φάσα στο ταμπλό και τα άνετα καθίσματα με το λογότυπο του μοντέλου να συνδέουν ιδανικά το έξυπνο design με την κορυφαία ποιότητα και πρακτικότητα.  Με χώρους για 5 άτομα και τις αποσκευές τους, το 500Χ είναι εξίσου ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις, μικρές αποδράσεις, αλλά και οικογενειακές εξορμήσεις. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι αφού ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες (ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, κτλ.), το αποδοτικό σύστημα κλιματισμού και βέβαια το προηγμένο σύστημα πολυμέσων, Uconnect, με οθόνη αφής HD 7 ιντσών και συμβατότητα με λειτουργία mirrorlink μέσω των εφαρμογών Apple CarPlay και Android AutoTM, δημιουργούν το πλέον φιλόξενο εσωτερικό στην κατηγορία.

 

Αντίστοιχα εντυπωσιακό είναι το οπλοστάσιο του νέου 500Χ και όσον αφορά στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα που κάνουν πιο ασφαλή και ευχάριστη κάθε διαδρομή, καθιστώντας το 500Χ ως το πλέον τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο της κατηγορίας. Συγκεκριμένα μια σειρά εξελιγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως τα, Traffic Sign Recognition, Speed Advisor, Lane Assist, Safety Distance Manager, αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό του 500Χ Cross, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα άνεση και ασφάλειας.

fiat 1

Με τόση προηγμένη τεχνολογία παραπονεμένος δεν θα μπορούσε να μείνει ο χώρος κάτω από το καπό, όπου το νέο 500Χ φιλοξενεί μερικούς από τους πιο προηγμένους κινητήρες που διαθέτει αυτή τη στιγμή η αυτοκινητοβιομηχανία. Σε επίπεδο βενζίνης οι νέοι TurboFireFly, εντυπωσιάζουν με την απόδοση και την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, αποδίδοντας από 120 (1.0Τ) έως 150 (1.3Τ) ίππους. Αντίστοιχα ο αναβαθμισμένος κινητήρας πετρελαίου MultiJet των 1.600 κ.εκ. αποδίδεις 120 ίππους και ροπή ικανή για να κινήσει τα βουνά στα οποία θα ανέβει το 500Χ.

 

Ένα τόσο έξυπνο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε παρά να έχει και ένα έξυπνο τρόπο να το αποκτήσει κανείς. Έτσι οι αγοραστές του 500Χ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις αντίστοιχες εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο και εκείνες με το αυτόματο DCT χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, ενώ το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που προσφέρει η Fiat κάνει πιο συμφέρουσα από ποτέ την απόκτηση του μοντέλου, η τιμή του οποίου ξεκινά από τις 16.990 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:12 - 21 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.