ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tα νέα καθίσματα στη νέα Mercedes-Benz B-Class κάνουν και μασάζ!

16:34 - 26 Μαρ 2019 | Αυτοκίνητο
Tα νέα καθίσματα στη νέα Mercedes-Benz B-Class κάνουν και μασάζ!
Το νέο σύστημα ENERGIZING στο κάθισμα είναι ευεργετικό για την πλάτη και τη μέση.

Η B-Class διατίθεται με προαιρετικό εξοπλισμό που στο παρελθόν προοριζόταν για οχήματα πολύ υψηλότερων κατηγοριών, όπως ο κλιματισμός καθισμάτων και τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος με λειτουργία μασάζ. Έτσι εξασφαλίζεται ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο κάθισμα.

 

Το νέο σύστημα ENERGIZING στο κάθισμα είναι ευεργετικό για την πλάτη και τη μέση. Μπορεί να υποστηρίζει ορθοπεδικά την αλλαγή της στάσης του σώματος, μεταβάλλοντας ανεπαίσθητα τη γωνία της πλάτης και της έδρας του καθίσματος σε τακτά διαστήματα. Αυτή η καινοτομία διατίθεται για τα μπροστινά καθίσματα με πλήρως ηλεκτρική ρύθμιση και λειτουργία μνήμης.

 

Καινούρια είναι και η λειτουργία ENERGIZING COACH, η οποία περιλαμβάνεται στα πακέτα ENERGIZING. Η λειτουργία αυτή βασίζεται σε έναν έξυπνο αλγόριθμο και προτείνει κάποιο από τα προγράμματα των πακέτων ανάλογα με την κατάσταση και το στιλ ζωής του ατόμου.

 

 Εάν κάποιος φοράει μία συμβατή έξυπνη συσκευή που φοριέται (wearable) τα προσωπικά στατιστικά του στοιχεία, όπως το επίπεδο άγχους (καρδιακοί παλμοί) ή η ποιότητα ύπνου, βελτιώνουν την ακρίβεια των προτάσεων του συστήματος για ευεξία. Στόχος είναι οι επιβάτες να αισθάνονται καλά και χαλαρά ακόμη και στη διάρκεια απαιτητικών ή μονότονων διαδρομών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.