ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο νέες μοτοσικλέτες της BMW με όφελος έως 1.250 ευρώ

16:13 - 10 Απρ 2019 | Αυτοκίνητο
Δύο νέες μοτοσικλέτες της BMW με όφελος έως 1.250 ευρώ
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου, 2019 για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών.

Από το 2007 που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά, τα μοντέλα GS της σειράς F έχουν γίνει συνώνυμα της απόλαυσης στην οδήγηση, διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά υψηλού κύρους των μοτοσικλετών της BMW Motorrad. Έκτοτε έχουν καθιερωθεί ως εκπρόσωποι της μεσαίας κατηγορίας μοτοσικλετών Περιπέτειας. Τα αρχικά GS συμβολίζουν την ιδανική σύνθεση μιας μοτοσικλέτας για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, με σπορ δυναμικά χαρακτηριστικά και κορυφαία απόδοση εκτός δρόμου.

Μία BMW GS είναι πάντα ο ιδανικός σύντροφος για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές με μοτοσικλέτα. Η F 750 GS απευθύνεται σε εκείνους τους αναβάτες που προτιμούν τη σχεδίαση και την αίσθηση μίας enduro μοτοσικλέτας φτιαγμένης για ταξίδια που συνδυάζει χαμηλή σέλα, κινητήρα με άφθονη ροπή, υψηλή αξία προς τιμή και μεγάλες δυνατότητες σε όλα τα εδάφη. Απέναντί της, η νέα F 850 GS, πέρα από τη μεγαλύτερη ισχύ και ροπή του κινητήρα της, έχει χαρακτήρα ακόμη πιο συμβατό με μεγάλα ταξίδια σε συνδυασμό με κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Τα ξεχωριστά μοντέλα της Σειράς F ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και προσφέρονται τώρα με μοναδικά οφέλη από το BMW Group Hellas. Ειδικότερα, για τις F 750 GS τρέχει όφελος 900 ευρώ και για την F 850 GS που έχει όφελος €1.250 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων της BMW Motorrad ή την ιστοσελίδα της BMW Motorrad: https://www.bmw-motorrad.gr/

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.