ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ πωλήσεων για την Kia το πρώτο τρίμηνο του 2019

17:51 - 21 Απρ 2019 | Αυτοκίνητο
Ρεκόρ πωλήσεων για την Kia το πρώτο τρίμηνο του 2019
Το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της Kia στην Ευρώπη, καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 0,6% στις 132.174 μονάδες

Η Kia Motors σημείωσε τους τρεις πρώτους μήνες του 2019 τις πιο υψηλές τριμηνιαίες πωλήσεις της στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ACEA (European Automobile Manufacturers Association). Οι πωλήσεις 132.174 μονάδων μέχρι στιγμής αντιπροσωπεύουν μία αύξηση πωλήσεων κατά 0,6%. Ταυτόχρονα το μερίδιο αγοράς της Kia στην Ευρωπαϊκή αγορά αυξήθηκε στο 3,2%, από 3,1% στο ίδιο χρονικό διάστημα του 2018. 

Ο Emilio Herrera, Chief Operating Officer της Kia Motors Europe, σχολιάζει: «Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις της Κia αυτό το τρίμηνο ήταν οι πιο υψηλές από ποτέ, ενισχυμένες από την ολοκαίνουργια οικογένεια μοντέλων του Ceed, η οποία διευρύνθηκε αυτό το τρίμηνο με την άφιξη του νέου Proceed(πεντάθυρο shooting brake)  το οποίο αποδείχθηκε αμέσως εξαιρετικά επιτυχημένο, μιας και οι πωλήσεις του το Μάρτιο και μόνο ήταν ανάλογες των ετήσιων πωλήσεων του τρίθυρου προκατόχου του για όλο το 2018».  

Ο Herrera συμπληρώνει: «Τα νέα μας μοντέλα είναι αυτά που ώθησαν τις πωλήσεις μας ενώ τους επόμενους μήνες θα παρουσιάσουμε και άλλα καινούργια αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου Ceed crossover. Με τη διεύρυνση και ανανέωση της γκάμας μας αποκτούμε μια ακόμα πιο ισχυρή θέση προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια συνεχή ανάπτυξη στην Ευρώπη». 

 

Το νέο ProCeed ξεπερνά το προκάτοχό του καθώς οι πωλήσεις του Ceed αυξάνονται
 

Ως αποτέλεσμα της εισαγωγής πέρυσι του νέου Ceed οι πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2019 αυξήθηκαν κατά 29% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα της περασμένης χρονιάς, δηλαδή από τις 19.000 στις 24.510 μονάδες. 

Τα εξηλεκτρισμένα συστήματα μετάδοσης αυξάνουν το μερίδιό τους στις ευρωπαϊκές πωλήσεις της Kia

Μέχρι στιγμής και για τη χρονιά που διανύουμε, 1 στα 8 Kia που πωλούνται στην Ευρώπη διαθέτει εξηλεκτρισμένο σύστημα μετάδοσης. Η γκάμα της Kia περιλαμβάνει πλέον ήπια υβριδικές, υβριδικές, plug-in υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις μοντέλων της. Συνολικά οι πωλήσεις των εξηλεκτρισμένων μοντέλων αυξήθηκαν, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς, κατά 1/3, φτάνοντας τις 18.670 μονάδες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.