ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηγετική θέση στη Hyundai αναλαμβάνει ο José Muñoz

10:40 - 06 Μαϊ 2019 | Αυτοκίνητο
Ηγετική θέση στη Hyundai αναλαμβάνει ο José Muñoz
Ο κ. Muñoz θα συμβάλλει στη συνολική ανάπτυξη της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο

Τη θέση του Chief Operating Officer (COO) παγκοσμίως έχει αναθέσει η Hyundai Motor Company στον κ. José Muñoz, ο οποίος θα συμβάλλει στη συνολική ανάπτυξη της μάρκας. Ως κύριο μέλημά του θα έχει την αύξηση της κερδοφορίας καθώς και τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης της Hyundai Motor βασιζόμενος στις δεκαετίες εμπειρίας του τόσο στην αυτοκινητοβιομηχανία όσο και στον τομέα της τεχνολογίας.

"Ο José Muñoz έχει μια εντυπωσιακή πορεία και έχει αποδειχθεί ότι είναι οραματιστής και κορυφαίος ηγέτης διαθέτοντας εμπειρία σε όλες τις επιχειρησιακές πτυχές", δήλωσε ο κ. Wonhee Lee, Πρόεδρος της Hyundai Motor Company. "Οι δεκαετίες εμπειρίας του στην  αυτοκινητοβιομηχανία και στον τομέα της τεχνολογίας τον καθιστούν κατάλληλο για αυτόν το νέο ρόλο καθώς προετοιμάζουμε την εταιρεία για το επόμενο βήμα. Ανυπομονούμε να ενταχθεί ο κ. Muñoz στην ομάδα μας και στηριζόμενοι στις δεξιότητες και το όραμά του να επιτύχουμε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και εξέλιξη σε Smart Mobility Solutions Provider ".

"Είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στο δυναμικό της Hyundai Motor σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ιστορίας της", δήλωσε ο κ. José Muñoz. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.